Hou van Holland Kerstdiner in Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

Ben jij op zoek naar een uitermate gezellig kerstuitje voor het jaarlijkse bedrijfsfeest? of gezellig met familie of vrienden?, zoek niet verder! Dit jaar zit je er warmpjes bij met het Hou van Holland Kerstdiner in Haarlem!

Het is de hoogste tijd om de Nederlandse kerstmuziek af te stoffen en deze lekker luid mee te zingen. Je zult verbaast staan hoeveel Nederlandse artiesten kerstmuziek hebben uitgebracht en nóg verbaasder dat jij ze nog kent ook!

In het Centrum van de stad reserveren wij een privézaal voor jullie in en heel leuk restaurant. Deze zaal is speciaal voor jullie gereserveerd en zo hoeft het restaurant ook niet mee te genieten van jullie zangkunsten.

Ons Hou van Holland Kerstdiner is in vele verschillende rondes opgedeeld. Hoe goed is jou Algemene kennis als het gaat om Nederlandse kerstsferen? Weet jij wanneer Nederland voor het eerst kerst vierde? Mocht deze ronde niet in jou straatje liggen, niet getreurd. Deze avond staat in het teken van samenwerken en er is vast wel iemand in jou team, die dit antwoord wel weet! Gelukkig hebben wij nog vele andere rondes. Zo komen de echte Oud Hollandse spreekwoorden aan bod, gaan we heel hard meezingen met Hollandse hits en checken we je kennis over onze BN’ers.

Deze avond is natuurlijk niks zonder een lekker driegangendiner. De koks staan al te ploeteren om jullie van een overheerlijk driegangendiner te voorzien. Tussen de gangen van de quiz door, krijgen jullie de kans om weer even op adem te komen en te genieten van al dit lekkers.

Wanneer jullie twee gangen achter de rug hebben en de quiz is afgelopen, krijgt het beste team van ons nog een prijsje. De avond wordt dan afgesloten met een heerlijk dessert.

Wil je goed het oude jaar afsluiten? Boek dan ons Hou van Holland Kerstdiner voor een geweldig uiteinde!

Inclusief:
-Privezaal
-Compleet 3-gangen keuzemenu
-Enthousiaste spelbegeleiding
-Hilarisch Hou van Holland Kerstspel
-Prijsje voor het winnende team
-BTW