Hou van Holland Kerstdiner in Leiden

  • Leiden
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

Ook dit jaar toveren wij ons Hou van Holland Diner weer om naar een waar kerstspektakel.

Ben jij op zoek naar hét perfecte kerstuitje in Leiden voor het jaarlijkse bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of familie-uitje? Zoek niet verder! Dit jaar kan jij het Hou van Holland Kerstdiner organiseren!

2020 is in aantocht en daarvoor moet 2019 nog goed worden afgesloten. We halen de kerstmuziek weer tevoorschijn om dit heerlijke Hou van Holland Diner in een kerstjasje te steken.

Deze avond starten we in een restaurant in het centrum van de sleutelstad. Speciaal voor jullie hebben wij een sfeervolle privé zaal helemaal opgedoft en geheel in kerststijl versierd. Met een lekker drankje in je hand starten we met de eerste ronde. Maar niet voordat de teams bekend zijn gemaakt, de kerstmutsen zijn opgezet en een teamcaptain zijn of haar plek heeft ingenomen.

Het Hou van Holland Kerstdiner kent vele verschillende rondes. Deze rondes worden tussen de gangen van het diner door gespeeld. Allereerst testen wij jullie kennis over kerst in Nederland. Hoeveel huishoudens hebben een kerstboom in huis staan?  Waar is de grootste kerstmarkt te vinden, weet jij het? Mocht dit nou niet de sterkste punt zijn, hebben we nog vele andere rondes! Zo gaan we namen raden van BN’ers, zullen we spreekwoorden uitbeelden, gaan we lekker (vals) meezingen met echte kerst hits en draaien we hard aan het rad! Met andere woorden, we halen alles uit de kast om dit kerstuitje het hoogtepunt van het jaar te maken.

Wat een quiz! Gelukkig nemen we de nodige pauzes tussendoor om nog een drankje in te schenken en te genieten van een heerlijk driegangendiner die het restaurant heeft bereid.

Voordat de avond over is worden de punten wij elkaar opgeteld en krijgt het beste team van de avond de felbegeerde prijs uitgereikt. Wie is de winnaar van het Hou van Holland Kerstdiner 2019 in Leiden? Eeuwige roem ligt in het verschiet!

Reserveer snel het Hou van Holland Kerstdiner in Leiden, voordat je weer een heel jaar moet wachten!

Het Hou van Holland Kerstdiner is inclusief:
– Zaalhuur
– Feestelijk driegangenmenu
– Hou van Holland spel (inclusief materialen)
– Professionele spelbegeleider
– BTW