Hou van Holland Kerstdiner in Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Ben je op zoek naar iets bijzonders voor tijdens de feestdagen? Dan hebben wij misschien wel het groepsuitje waar jullie naar op zoek zijn! Wij hebben namelijk ons Hou van Holland Diner tot uitermate gezellig kerstspel omgetoverd.  

Speciaal voor jouw gezelschap hebben wij een privéruimte gereserveerd in een knus restaurant waar jullie kunnen gaan genieten van een heerlijk kerstdiner. Maar om je even helemaal in kerstsferen te brengen combineren wij het diner met onze Hou van Holland kerstquiz!  

Hou van Holland Kerst Quiz
Onze enthousiaste quizmaster, die jullie vanaf het begin zal gaan entertainen, zal zich voorstellen en verdeelt de groep in teams. Zodra de teams zijn geformeerd en de teamcaptains bekend zijn worden de oranje kerstmutsen en boa’s tevoorschijn gehaald en gaan jullie strijden voor de winst!

Na de eerste ronde wordt het voorgerecht geserveerd en krijgt iedereen de mogelijkheid om even op adem te komen. Na het voorgerecht zetten we de strijd voort, wie kent de meeste Nederlandse nummers? En welk team heeft de meeste kennis over de Nederlandse tradities? Hoeveel rendieren weet je op te noemen? Waar staat de grootste kerstboom van Nederland? Weet jij het juiste antwoord? 

Na het hoofdgerecht gaan we over tot de grande finale en strijden jullie op het scherpst van de snede.

Na heel veel leuke quizvragen en vaardigheden en genoten te hebben van een heerlijk voor- en hoofdgerecht, zijn we aangekomen bij het nagerecht.

Nadat het nagerecht heeft plaatsgevonden zullen wij erachter komen wie zich tot winnaar mag uitroepen en er met de prijs vandoor gaat.

Dus als je op zoek bent naar een gezellig familie-, vrienden- of bedrijfsuitje in Hollandse kerstsferen, dan zit je er met ons Hou van Holland kerstdiner warmpjes bij deze winter! Wij zorgen voor een geslaagd feestje en een echt kerstgevoel.

Het Hou van Holland Kerstdiner is inclusief:
– Zaalhuur
– Feestelijk driegangenmenu
– Hou van Holland spel (inclusief materialen)
– Professionele spelbegeleider
– BTW