Hou van Holland Kerstdiner Nijmegen

  • Nijmegen
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

Trek die Oranje mutsen maar over de oortjes, slinger die boa om en ga maar vast zingen…..Want wij houden van Holland! Dit kerstdiner in Nijmegen staat volledig in het teken van ons koude, maar tegelijk prachtige kikkerlandje. En bovendien ook nog eens in kerststijl!

Jullie feestdagen kunnen in combinatie met ons gezellige Hou van Holland Speldiner  absoluut niet meer kapot!

Hou van Holland Kerstdiner
Een warm welkom valt jullie ten deel in ons gezellige restaurant in hartje Nijmegen. Er is zorg voor gedragen dat jullie privéruimte gedurende dit kerstdiner in Nijmegen volledig in kerststtijl is omgetoverd. Zelfs jullie quizmaster is tijdens dit Hou van Holland Kerstdiner vermomd als kerstman of kerstvrouw!

De avond gaat van start, direct na de wervelende introductie van het spel. Zodra jullie een fantastisch voorgerecht hebben verwerkt, beginnen we met het eerste deel van dit Speldiner.
kennis over ons koude kikkerlandje zal worden getest in meerdere spelrondes.

Hierbij kijken wij naar de algemene Holland kennis, muziekkennis, maar ook zullen we een beroep doen op jullie uitbeeldingsvermogen, rekenvaardigheid en nog veel meer. En dit wordt allemaal gepresenteerd tussen de gangen van dit fantastisch Hou van Holland kerstdiner. Wij garanderen jullie dat dit ‘Hou van Holland kerstdiner’ een belevenis wordt die je niet snel meer zult vergeten!

Direct nadat alle rondes van dit ‘Hou van Holland kerstdiner’ achter de rug zijn en iedereen zijn buikje rond heeft gegeten, volgt de altijd weer enerverende prijsuitreiking.

Want de vraag luidt natuurlijk welk team de grootste kaaskop is binnen het gezelschap?

En natuurlijk willen we ook wel eens weten welk team totaal geen kaas heeft gegeten van die typisch Nederlandse weetjes. Wanneer jullie echt iets bijzonders zoeken met de komende feest dagen dan zitten jullie gebeiteld met dit ‘Hou van Holland kerstdiner’.

Het Hou van Holland Kerstdiner is inclusief:
– Zaalhuur
– Feestelijk drie gangen menu
– Hou van Holland spel (inclusief materialen)
– Professionele spelbegeleider
– BTW