Hou van Holland Kerstdiner Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

Genieten van een heerlijk kerstdiner samen met een avond vol gezelligheid en lachen-gierig-brullen in een knus Rotterdams restaurantje? Ons ‘Hou van Holland Kerstdiner’ is dan echt iets voor jullie. Heerlijk genieten van lekker eten en tussendoor de oranje-kerstmuts weer op voor ons ‘Hou van Holland’ kerstspel!

In de eerste ronde van dit Hou van Holland kerstspel wordt jullie algemene kennis getest over ons prachtige landje. Jullie worden verdeeld in team waarbij het gaat om kennis, creativiteit, teamwork en natuurlijk de grootste lol beleven.

Welke team kan het beste zingen en welk team kan het best en het snelst uitbeelden? En welk team weet onze heeft de meeste Hollandskennis? Kom erachter tijdens ons ‘Hou van Holland’ kerstdiner waarbij alles in het teken zal staan van de kerst, ons mooie landje, en vooral veel plezier!

Zorg ervoor dat jullie team de schitterende ster wordt in de kerstboom en win het fantastische ‘Hou van Holland’ kerstdiner! Ons doel is duidelijk, wij zorgen dat jullie een onvergetelijke Holland kerstavond zullen beleven!

Inclusief:
-Privezaal
-Compleet 3-gangen keuzemenu
-Enthousiaste spelbegeleiding
-Hilarisch Hou van Holland Kerstspel
-Prijsje voor het winnende team
-BTW