Hou van Holland Quiz Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Wil je een sfeervolle en unieke beleving voor jouw gezelschap? Speciaal voor jou en je gasten presenteren we de Ik Hou van Holland Quiz in Den Haag. Bij dit topspel koppelen we teambuilding en fanatisme aan plezier en hilariteit!

Wees welkom in onze sfeervolle ruimte in het levendige centrum van Den Haag. Daar ontvangt onze sympathieke Quizmaster jouw groep. Eerst stellen we concurrerende teams samen en wijzen we voor elk team een teamcaptain aan. Deze fanatieke teams gaan vervolgens de strijd met elkaar aan. Wij testen je kennis, vragen je naar allerlei weetjes en overladen je met uitdagende opdrachten. Bij deze afwisselende spelrondes stellen wij jullie Holland-kennis stevig op de proef.

De Ik Hou Van Holland Quiz in Den Haag warmt je op met de algemene kennisronde. Even kijken of je dat goed doorstaat? Wat weet je precies allemaal van ons kikkerlandje?

Bij sommige spelrondes ga je dingen actief uitbeelden of bieden! Ook komen opdrachten voorbij waar je gaat schatten en raden. Natuurlijk zal de sfeervolle meezinger ook niet ontbreken! Wie komt er hier in Den Haag als trotse winnaar uit deze Oranje-strijd? Wie gaat naar huis met de hoofdprijs en vergaart eeuwige roem?

Boek deze sfeervolle uurtjes vol gezelligheid en samenzijn met jouw vrienden of collega’s in Den Haag. De Ik Hou Van Holland Quiz is de ideale activiteit voor elk groepsuitje, personeelfeest of vrijgezellenfuif. Dus succes gegarandeerd!

De Ik Hou Van Holland Quiz in Den Haag is inclusief:
– Enthousiaste en professionele Quizmaster
– Ik Hou van Holland spelmaterialen
– Zaalhuur spelruimte Den Haag
– Prijs voor het winnende team
– BTW

Andere suggesties…