Hou van Holland Speldiner Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Een Hou van Holland Speldiner is de perfecte activiteit voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, of gewoon voor een avondje uit.

Bij ons Hou van Holland Speldiner in Rotterdam speel je een Hou van Holland Quiz tijdens een heerlijk driegangendiner. Onder het genot van een lekker drankje en een zalig diner speel je de verschillende rondes van dit Hou van Holland Spel.

Zo ga je bieden, zingen, bekende Nederlanders raden, uitbeelden en dit alles verdeelt in teams die tegen elkaar zullen strijden om de felbegeerde hoofdprijs. En natuurlijk is er een quizmaster present die dit Hou van Holland Speldiner in goede banen zal leiden!

Het leuke aan een Hou van Holland Speldiner is dat je elkaar op een andere manier leert kennen.

Het spel en het diner dagen jullie uit het onderste uit de kan te halen en zal dan ook de teambuilding bevorderen. Wij zullen er tijdens dit speldiner achter komen welk team het meeste weet over ons koude kikkerlandje en welk team rijp is voor een inburgeringscursus!

Een Hou van Holland speldiner staat garant voor een gezellige avond vol leuke en spannende vragen. Het zal een onvergetelijk avondje worden waar nog lang over wordt nagepraat.

Denk je dat een Hou van Holland Speldiner een goede manier is om jouw vrijgezellenfeest, teamuitje over of bedrijfsuitje onvergetelijk te maken? Aarzel dan niet en neem contact op met een van onze medewerkers.

Vele bedrijven en instellingen zijn je al voorgegaan.

Inclusief:
– Ervaren Quizmaster
– Zaalhuur
– Driegangendiner
– Hou van Holland Spelmaterialen
– Prijs voor het winnende team
– BTW

Let op! Ons Hou van Holland Speldiner is in heel Nederland te spelen. Heb je zelf een locatie in gedachten. Bel 020 – 7009439 of mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 

Andere suggesties…