I love the 80’s Quiz Diner in Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Zoekt u voor uw personeelsuitje, bedrijfsviering of vrijgezellenparty een nostalgisch event? Dan slaat u met onze ‘I love the 80’s Quiz’ de spijker op zijn kop! Deze heerlijke quiz in Rotterdam is een feestelijke flashback naar de eighties! Onze ‘I love the 80’s Quiz’ heeft tal van attractieve quizvragen, populaire jingles en fascinerende spelopdrachten. Geniet samen van deze heerlijke Deja Vu. Tijdens onze gevarieerde spelquiz trakteren wij uw groep op een overheerlijk driegangenmenu. Rotterdam verwelkomt u met ons sfeervolle dinerquiz! If I could turn back time? Dat staat te gebeuren!

I Love the 80’s Diner Quiz Rotterdam
Onze gevarieerde Quiz wordt gespeeld in een gezellig restaurantje in het centrum van Rotterdam.
Opgedeeld in concurrerende teams gaat uw groep deze eighties quiz spelen. Scoor met de juiste antwoorden zoveel mogelijk punten! Gaat uw team die hoofdprijs in de wacht slepen? De quizvragen zijn origineel en gevarieerd. Ze gaan over populaire hits van de jaren tachtig, maar ook andere nostalgische gebeurtenissen. Zoals bijvoorbeeld het EK voetbal in 1988 en andere belangwekkende gebeurtenissen. Onze ‘I love the 80’s Quiz’ is uitdagend, nostalgisch en hilarisch! Maak het mee in Rotterdam!
Ter afwisseling van de fascinerende quizrondes serveren wij een weldadig driegangen menu uit. Kies uit een vlees-, vis- of een vegetarische schotel. Ook met andere voorkeuren houden wij graag rekening.

Onze ‘I love the 80′s Quiz’ in Rotterdam is een echte verrijking voor uw bedrijfsuitstapje, personeelsuitje of ander groepsuitje. Succes gegarandeerd!

De ‘I love the 80’s Quiz in Rotterdam is inclusief:
– Kundige en goedlachse Quizmaster
– Zaalhuur quizruimte in Rotterdam
– Quizvragen en materialen 80’s Quiz
– Menu met voorgerecht, diner en dessert
– BTW