Ibiza Vibes Themafeest

  • Amsterdam
  • Vanaf 80 personen
  • v.a. 45.00 p.p. (incl. BTW)
  • 4.0 uur

 

Denk aan zon, zee en strand bij dit themafeest. Want ook al werkt het weer in NL niet altijd mee, voor het zomerse gevoel kunt u gedurende het hele jaar bij ons terecht!

 

Een voor een zullen de gasten binnen komen druppelen. Zij zullen verbijsterd staan wanneer zij de zaal inlopen, want de heerlijke geuren en muziek brengen iedereen in de juiste stemming voor dit feest.

Aan alles en iedereen is gedacht. De prachtige locatie is verdeeld in verschillende ruimtes waarbij het gevoel van Luxe en Ontspanning centraal staan. Zo kunt u in een hele andere ambiance uw collega’s op een andere manier leren kennen. Laat u verwennen door een heerlijke massage, of neem een lekker drankje in de speciaal daarvoor ingerichte lounge corner.

 

We beginnen deze avond met een borreluurtje waarna het diner zal worden opgediend in buffet vorm. Zo kan iedereen een hapje of drankje nuttigen en ondertussen genieten van de rustige en opzwepende ibiza sounds.

Geweldig voor in de zomer aan het strand. Maar vergist u zich niet, want ook in de winter is het heerlijk om even uit het gewone leven te stappen en de zo begeerde zomerse sferen te proeven. Onze specialisten transformeren vrijwel elke gewenste locatie in een Ibiza walhalla.

Natuurlijk zorgen wij ook voor een professionele fotograaf die u en uw collega’s in Ibiza style op de foto zal zetten. Want de foto’s die op deze avond worden vastgelegd zullen voor altijd in het geheugen staan gegrift.

 

Voor dit hippe feest werken wij samen met eigenaars van de mooiste en meest exclusieve locaties. Maar wellicht heeft u uw eigen locatie op het oog. Ook dat zal geen probleem zijn voor onze party managers. Geeft u gerust uw wensen door!