Ik Hou van Holland Diner Eindhoven

  • Eindhoven
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 65.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Ons Ik Hou van Holland dinerspel in Eindhoven is een avond vol met entertainment, gezelligheid, muziek en lekker eten!

Wij combineren tijdens dit avondarrangement onze ouderwets gezellige ik Hou van Holland Quiz met een verrukkelijk drie gangen diner om van te watertanden!

In een heerlijk restaurantje in hartje Eindhoven zal onze eigen Linda al staan te trappelen van enthousiasme. Deze zal u hartelijk verwelkomen en de teams indelen. Als de teams zijn geformeerd en de teamcaptains hun plaatsen hebben ingenomen, zal onze quizmaster het startschot geven en kan het Ik Hou van Holland spel in alle hevigheid losbarsten!

Het Ik Hou van Holland spel bestaat uit verschillende rondes, welke tussen de gerechten door zullen worden gespeeld. We beginnen de Ik Hou van Holland Quiz met een algemene kennisronde. Hoeveel Waddeneilanden kunt u opnoemen, weet u de echte naam van Lee Towers en wanneer werd de laatste Elfstedentocht gereden? Schudt u de antwoorden zo uit uw mouw? We zullen er vanavond achter komen!

Maar behalve de algemene kennis gaan we natuurlijk ook bieden, uitbeelden, zingen, spellen, rekenen en rad draaien. Zo zullen we tijdens deze Ik Hou van Holland Quiz alle vaardigheden eens danig op de proef stellen.

Aan het eind van ons ouderwets gezellige Hou van Holland speldiner zullen wij erachter komen welk team nu over de meeste Holland kennis beschikt en welk team rijp is voor een inburgeringscursus.

Het Ik Hou van Holland Speldiner is een avondarrangement vol hilariteit en nostalgie en is uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of vrijgezellenfeest.

Inclusief:
– Ervaren Quizmaster
– Drie gangen diner
– Spelmaterialen
– Prijs voor het winnende team
– BTW

Let Op! Ons ik Hou van Holland dinerspel is in heel Nederland te spelen. Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.