Ik Hou van Holland Dinerspel Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Houdt u ook zoveel van Holland? Dat komt goed uit want, tijdens dit Hou van Holland Dinerspel in Amsterdam wordt uw kennis over ons koude kikkerlandje flink op de proef gesteld.

Bij aankomst in ons speciaal geselecteerde restaurant in hartje Amsterdam wordt u hartelijk ontvangen door onze eigen Beau of Linda. Deze quizmasters zullen uw groep in teams opdelen en de spelregels van dit ‘hou van Holland dinerspel’ uitleggen.

Zodra de teams zijn gevormd en iedereen plaats heeft genomen, kan de strijd losbarsten.

Hou van Holland Diner spelverloop
Het Hou van Holland dinerspel bestaat uit verschillende rondes, welke tussen de gerechten door zullen worden gespeeld. We beginnen het Hou van Holland diner spel met een lekkere warming-up: de algemene kennisronde. Hoeveel Waddeneilanden kunt u opnoemen? Hoeveel procent van de Nederlanders vindt zichzelf te dik? Waar is HEMA eigenlijk de afkorting van? Op deze en nog veel meer vragen krijgt u het antwoord.

Na het voorgerecht zullen we verder gaan met de volgende rondes van deze ik Hou van Holland Quiz. Deze bestaan onder andere uit een spellingronde: is het nou pannekoek of pannenkoek, oma’tje of omaatje?

Ook hebben wij een uitbeeldingsronde en ‘Herken het Fragment’.

Het lijkt zo makkelijk, maar kunt u uw hoofd koel houden in het heetst van de strijd?

Aan het eind van dit hou van Holland speldiner vol spanning, sensatie maar vooral gezelligheid komt u er achter welk team zich als winnaar mag uitroepen en met de felbegeerde hoofdprijs en misschien nog wel belangrijker de eeuwige roem huiswaarts zal keren.

Het Hou van Holland Spel is een spelprogramma vol hilariteit en nostalgie en is uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes of vrijgezellenfeest.

Ik Hou van Holland Dinerspel in Amsterdam is Inclusief:
– Ervaren Quizmaster
– Drie gangen diner
– Spelmaterialen
– Prijs voor het winnende team
– BTW

Let Op! Ons Hou van Holland dinerspel is in heel Nederland te spelen. Heeft u zelf een locatie in gedachten. Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Tip! Bent u op zoek naar een geheel verzorgd dagprogramma kijk dan bij ons Hou van Holland dag arrangement.

 

Andere suggesties…