ik hou van Holland Quiz Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Ben jij klaar voor een middag vol gezelligheid samen met je vrienden, familie of collega’s in hartje Amersfoort? Tijdens onze Hou van Holland Quiz beleef je een verrassend leuke dag!

Tijdens ons ‘Ik Hou van Holland Spel’ gaan jullie in twee teams de strijd met elkaar aan en zullen wij je kennis over ons koude kikkerlandje flink op de proef stellen. Durf je de strijd aan te gaan met je vrienden, vriendinnen, familie of collega’s? Maak je borst maar nat, want met deze quiz komen we erachter wie er rijp is voor een inburgeringscursus!

Spelverloop Hou van Holand Quiz
Op een feestelijk versierde en geheel naar thema ingerichte locatie in Amersfoort begeleidt onze ervaren quizmaster jullie door het programma. Het spelprogramma bestaat uit verschillende spannende en hilarische spelrondes, waarbij al jullie vaardigheden worden getest. In deze rondes gaan jullie zingen, uitbeelden, raden, bieden, schatten en dansen. Wie heeft de meeste algemene kennis en wie kent alle bekende oud- Hollandse uitdrukkingen en gezegden? Wie zingt het best in de karaokeronde en wie weet zich rustig te houden tijdens de zenuwslopende BOM ronde? Kortom: één groot Hollands feest!

Het team dat aan het einde de meeste punten heeft weten binnen te halen, wint uiteraard de geweldige Hou van Holland Quiz en mag de hoofdprijs in ontvangst nemen. Het gaat deze middag natuurlijk niet alleen om het eindresultaat, maar de gezelligheid is veel belangrijker. En gezellig wordt het zeker tijdens dit spelprogramma. Onder het genot van een drankje en eventueel hapje beleven jullie een gezellige middag in Amersfoort vol met hilariteit en liefde voor Holland!

De Ik hou van Holland Quiz is inclusief:
– Ervaren quizmaster
– Ik Hou Van Holland-spelmaterialen
– Zaalhuur
– Prijsje voor het winnende team
– BTW

We kunnen de quiz op iedere gewenste locatie voor jullie organiseren. Aan boord van een privé boot, in een gezellig restaurant of café, of op je eigen locatie.

Andere suggesties…