Ik Hou van Holland Quiz Breda

  • Breda
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Ben je toe aan een avond of middag vol gezelligheid en sfeer? Samen met je vrienden, familie of collega’s ga je in Breda onze geweldige Ik Hou van Holland Quiz spelen!

Het ‘Ik hou van Holland Spel’ is een strijd tussen fanatieke teams waar niet alleen kennis voor nodig is, maar ook passie en teambuilding! Ga deze hilarische strijd aan met je vrienden of collega! Wie weet het meest van het oergezellige Holland en haar historie? Of wie moet maar eens een inburgeringscursus doen? We gaan het zien!

Spelverloop Ik Hou van Holand Quiz in Breda
Jullie besloten ruimte is feestelijk versierd en ingericht naar het Holland thema. Onze geestige quizmaster zet meteen de toon met de eerste quizronde. Daarna volgen nog tal van spannende en hilarische quizrondes. Je vaardigheden worden getest en ook ga je uitbeelden, raden, bieden en schatten. Zelfs met zingen en dansen kun je punten halen om het andere team te verslaan. We testen je algemene kennis over bekende oud- Hollandse uitdrukkingen en gezegden en we hebben een paar hilarische groepsopdrachten voor je in petto. Kortom: een Hollands feestje in Breda dat je niet wilt missen!

Het team met meeste punten, wint deze onvergetelijke Ik Hou van Holland Quiz en ontvangt een prijsje. Maar buiten het resultaat zullen alle teams volop genieten van de onderlinge gezelligheid en topsfeer van de Ik Hou van Holland Quiz in Breda. Want lachen wordt het zeker tijdens dit spelprogramma. Ideaal dus voor elk bedrijfsuitje, vrijgezellenviering of familie-uitstapje.

Je kunt de Ik Hou van Holland Quiz in Breda ook boeken in combinatie met een driegangen diner. Dan speel je de Quiz tussen de dinergangen door!

Ik Hou van Holland Quiz in Breda is inclusief:
– Ervaren en humoristische quizmaster
– Ik Hou Van Holland-spelmaterialen
– Zaalhuur locatie Quiz
– Prijsje voor het beste team
– BTW

Tip: Ook te boeken in alle andere steden in Breda en indien gewenst op een eigen locatie naar keuze. Ook bijvoorbeeld aan boord van een boot.