Ik Hou Van Holland Spel Alkmaar

  • Alkmaar
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Een middag vol gezelligheid samen met je vrienden, collega’s of personeel is uitstekend te bereiken met het Ik Hou Van Holland Spel Alkmaar! Hét spelprogramma, gebaseerd op de welbekende tv-quiz, is een verrassende en dagvullende activiteit waarbij het je aan niets zal ontbreken.

Het spel zit vol quizvragen, muziekfragmenten, spelelementen en vooral veel hilariteit, wat dit programma juist zo geschikt maakt voor een groepsuitje. En we houden toch allemaal van Holland?!

Op een feestelijk versierde en geheel naar thema ingerichte locatie in Alkmaar begeleidt onze ervaren quizmaster je door het programma. Nadat de teams zijn uitgekozen, de spelregels zijn uitgelegd, de spelmaterialen zijn verdeeld en de teamleiders bekend zijn, klinkt het startschot.

Het spel bestaat uit meerdere rondes waarbij jullie gaan zingen, uitbeelden, raden, bieden, schatten, dansen… Kortom: het dak gaat eraf! En dat alles onder het genot van een heerlijk drankje. Wie heeft de meeste de algemene kennis in huis en wie kent alle bekende oud-Hollandse uitdrukkingen en gezegden? Wie zingt het best in de karaokeronde en wie raadt de liedjes het snelst?

Wie weet uiteindelijk het meest over ons eigen kikkerlandje en gaat naar huis met een geweldige prijs? En wie is er rijp voor een inburgeringscursus?

Maar het gaat natuurlijk niet alleen om het eindresultaat, het is de gezelligheid die telt. En gezellig, dat wordt het met het Ik hou van Holland Spel zeker! Een gezellige middag of avond in Alkmaar vol met hilariteit en liefde voor Holland!

Ik hou van Holland Spel Alkmaar is inclusief:
– Ervaren quizmaster
– Ik Hou Van Holland-spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW

Andere suggesties…