Jongens tegen de meisjes lunch Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 45.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.5 uur

Wanneer komt het beste in je naar boven? Wanneer je De Jongens tegen de Meisjes speelt!

De verschillen tussen mannen en vrouwen blijven natuurlijk een van de meest fascinerende thema’s die we kennen. Ben je klaar voor een paar fanatieke en hilarische uurtjes in teamverband? De winnende Jongens of Meisjes van dit luncharrangement in Utrecht winnen een leuk prijsje…

Welkom in Utrecht!
Dit bijzondere arrangement in onze Domstad wordt begeleid door onze goedlachse Quizmaster. Bij aankomst zal via een geestige inleiding het verloop van dit boeiende ‘Jongens tegen de Meisjes Spelprogramma’ duidelijk worden. Natuurlijk beginnen we deze mooie middag in Utrecht met een lekker kopje koffie, thee of een andere drankje naar keuze.

Bij elke attractieve spelronde worden de kennis en vaardigheden van jouw team uitgedaagd. Soms gaat het om pure weetjes en soms hebben we een opdracht die een beroep doet op een stukje teambuilding. Tussen deze hilarische rondes door kan je rekenen op heerlijke lunchgerechten van dit toprestaurant in Utrecht.

Jongens tegen de Meisjes Lunch in Utrecht
Dit originele luncharrangement houden wij in een privé ruimte van een sfeervol restaurantje in Utrecht. Tijdens de ‘Jongens tegen de Meisjes’ tracht je samen met je mannen of vrouwen meer punten te scoren dan de andere teams. Bij deze unieke en verrassende vragen en missies gaat jouw team scoren door te raden, te schatten en te gokken. Soms voer je samen een dansje uit of zing je een liedje. Sfeer en hilariteit ten top dus! Onze finaleronde kan zomaar beslissen of de ‘Jongens of de Meisjes’ er vandoor gaan met de hoofdprijs van dit uitje in Utrecht. Ben je klaar voor deze sfeervolle en heerlijke happening?

Dit lunchprogramma in Utrecht is inclusief:
– Enthousiaste en onderhoudende Quizmaster
– Uitgebreide lunchgerechten
– Spelmaterialen quiz en spel
– Hoofdprijsje voor de winnende Jongens of Meisjes
– BTW

Andere suggesties…