Jongens tegen de meisjes Speldiner Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

De ‘battle of the sexes’ gaat beginnen! Wie van jullie gezelschap is het best? ‘De mannen of de vrouwen’? Dit wordt een hilarische strijd in het hartje van Amersfoort!

Je gedreven quizmaster begint met een boeiende inleiding van dit speldiner. Welk team wint de dagprijs en redt de eer? De Jongen of de Meisjes?

Tijdens de verschillende spelrondes testen wij uiteenlopende vaardigheden. Tussen de spelrondes door kun je met je tafelgenoten heerlijk genieten van ons overvloedige driegangendiner. Je kiest uit verschillende gerechten (vlees/ vis /vegetarisch). Speciale dieetwensen? Geen probleem!

Jongens tegen de meisjes Speldiner Amersfoort
Welkom in ons gezellige restaurant in de binnenstad van Amersfoort.  Wij ontvangen je in onze sfeervolle privézaal waar je de ‘Jongens tegen de Meisjes’ zult spelen. Met je team krijgt je de meest boeiende en ludieke vragen en opdrachten te verwerken. Je gaat raden, schatten, gokken, zingen en nog veel meer… Als klap op de vuurpijl hebben wij een zinderend finalestuk voor je in petto. Met de ‘Jongens tegen de Meisjes’ ben je verzekerd van sfeer, humor, spanning en succes! Dit avondje Amersfoort vergeet je nooit meer!

De Jongens tegen de Meisjes speldiner is inclusief:
– Enthousiaste Quizmaster
– Driegangen maaltijd
– Jongens tegen de meisjes spelmaterialen
– Hoofdprijs voor het winnende team
– BTW

Ben je met een kleinere groep dan het minimum aantal personen? Wanneer je voor het minimum aantal betaalt, kunt u het ‘Jongens tegen de Meisjes Speldiner’ gewoon bij Get Events reserveren!

Andere suggesties…