Jongens tegen de meisjes speldiner in Breda

  • Breda
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Is uw groep klaar voor de ‘battle of the sexes’? Wie scoren vandaag het best? Zijn het ‘De mannen of de vrouwen’? Breda verwelkomt u voor een onvergetelijk spelprogramma vol sfeer en spanning!

Het spelprogramma gaat van start met een wervelende inleiding van uw goedlachse quizmaster. Denkt u dat ‘De Jongens?’ of ‘De Meisjes’ de meeste kans maken op de dagprijs? Verdedig uw geslacht met verve en ga voor de glorieuze overwinning!

Gedurende originele spelrondes testen wij uw specifieke kennis en vaardigheden. Tussen de hilarische spelrondes door geniet u van een Bourgondisch driegangen menu. U heeft keuze uit meerdere hoofdgerechten. Ook met vegetariërs en dieetwensen houden wij natuurlijk rekening!

Jongens tegen de meisjes Speldiner Breda
De gezellige binnenstad van Breda zal u nog lang bij blijven. In een van de meest gezellige restaurants hebben wij voor uw gezelschap een privézaal geregeld. Daar gaat u niet alleen heerlijk dineren maar ook de ‘Jongens tegen de Meisjes’ spelen! Elk team wordt uitgedaagd met spannende, fascinerende en soms hilarische opdrachten. Bij al dat raden, gokken en schatten komt het aan op teamwork!

Onze laatste opdracht is een memorabele afsluiter die deze avond compleet maakt. Bent u benieuwd? Het ‘Jongens tegen de Meisjes speldiner’ is bij uitstek geschikt voor groepen die culinair genieten willen combineren met sfeervol entertainment. Dit speldiner bevat alles! Sfeer, spanning, teambuilding en humor! Breda is er klaar voor! U ook?

Dit speldiner in Breda is inclusief:
– Enthousiaste en inspirerende Quizmaster
– Driegangen menu
– Spelmaterialen
– Prijsje voor het beste team
– BTW