Jongens tegen de meisjes Speldiner in Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Hoe zit het met jouw gezelschap? Zijn daar de mannen of de vrouwen het meest fanatiek? Welk van de twee hebben de meeste kennis en vaardigheden? Bij dit hilarische speldiner in Den Haag ga je een strijd vol humor en sfeer tegemoet.

Aan het einde van de rit kan er maar één winnaar zijn… de Jongens of de Meisjes…

Je wordt groots verwelkomd door onze happy Quizmaster. Met een enthousiaste opening leidt deze het speldiner in. In mannenteams en vrouwenteams gaan jullie strijden om de dagzege! Tal van verrassende spelrondes zorgen ervoor dat jouw team tot het uiterste gaat om punten te sprokkelen. Tussen de etappes door eten jullie de buikjes rond. Ons driegangen menu is er één om nooit te vergeten.

Jongens tegen de meisjes Speldiner in Den Haag
Treedt binnen in ons gezellige restaurant in de binnenstad van Den Haag. Bij het ‘Jongens tegen de Meisjes’ arrangement vliegen de fascinerende en uitdagende quizvragen je om de oren. Ook komen er een aantal ludieke opdrachten voorbij. Het komt aan op pure kennis. Soms is het een kwestie van raden of gokken. Wie kan dat het best? De Jongens of de Meisjes? En welke teams maken het best gebruik van elkaar? Teambuilding is cruciaal bij ‘ De Jongens tegen de Meisjes’! Naast de boeiende quizvragen zijn er ook nog een paar uitdagende opdrachten. Dit wordt onvergetelijk. Kies voor sfeer, hilariteit en culinair genieten in Den Haag!

Dit speldiner in Den Haag is inclusief:
– Enthousiaste en kundige Quizmaster
– Driegangen keuzemenu (vlees, vis, vegetarisch)
– Materialen quiz en spelprogramma
– Verrassende hoofdprijs
– BTW

Andere suggesties…