Jongens tegen de meisjes speldiner in Eindhoven

  • Eindhoven
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Natuurlijk is het Songfestival geweldig. En Oranje tegen Duitsland is ook nostalgisch. Maar de grootste battle op aarde blijft nog altijd die van ‘’De Jongens tegen de Meisjes’’. Dat is de strijd waarin iedereen het beste geeft wat hij of zij in huis heeft. Zijn jullie er klaar voor?

In Eindhoven staat uw bevlogen quizmaster al voor u klaar. Door de boeiende introductie op het speldiner weet u precies wat u te wachten staat. Eerst nog jongensteams en meisjesteams formeren en we kunnen van start!

Onze heerlijke spelrondes dagen jullie uit om tot het uiterste te gaan. Daar komen kennis, vaardigheden, durf en teambuilding aan te pas. De spelrondes wisselen we af met de Bourgondische dinergangen van een uitgekiend driegangenmenu. Kies vlees, vis of vegetarisch en geef speciale wensen graag aan ons door!

Jongens tegen de meisjes Speldiner Eindhoven
Kom binnen in ons toprestaurant in Eindhoven. Loop door naar onze gezellige privézaal waar het speldiner de ‘Jongens tegen de Meisjes’ gespeeld wordt. Beantwoord de meest hilarische en fascinerende vragen. En voer een paar gewaagde opdrachten uit. Raad, schat, gok en zing de punten bij elkaar. Tijdens onze zinderende finaledeel kunt u nog wat bonuspunten winnen. Zullen de Jongens of de Meisjes als winnaars uit de bus komen?

Met de ‘Jongens tegen de Meisjes’ weet u zeker dat u een aantal sfeervolle, spannende en heerlijke uren tegemoet gaat. Eindhoven kijkt uit naar uw komst!

Dit speldiner in Eindhoven is inclusief:
– Enthousiaste Quizmaster
– Driegangen maaltijd
– Materialen spelprogramma
– Hoofdprijs voor het winnende team
– BTW