Jongens tegen de meisjes speldiner in Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Mannen en vrouwen zijn het meest fanatiek wanneer ze tegen elkaar mogen ‘battlen’. Die grote wens gaan wij vervullen met dit geweldige arrangement. Er zal een gezonde strijd vol plezier en hilariteit ontstaan. De winnaars van dit fascinerende spelarrangement in Rotterdam gaan naar huis met de hoofdprijs? Zullen dat de Jongens of de Meisjes zijn?
Maak kennis met onze gedreven en vrolijke Quizmaster! Met de uitdagende intro op het speldiner weet je meteen waar je aan toe bent. Er staan namelijk gevarieerde spelrondes op het programma.
Kennisvragen en ook actieve opdrachten! Hoe staat het met de vaardigheden van jouw mannenteam of vrouwenteam? De spelrondes worden afgewisseld met de gangen van ons sublieme driegangen diner. Je krijgt vlees, vis of een vegetarisch kunstwerkje opgediend. Eet smakelijk!
Jongens tegen de meisjes Speldiner Rotterdam
De sfeervolle eetzaal is besloten dus je kunt je uitleven zonder pottenkijkers! Bij dit onvergetelijke ‘Jongens tegen de Meisjes’ speldiner is het zaak om zoveel mogelijk puntjes te scoren. Door onze originele en boeiende opdrachten zo goed mogelijk te volbrengen, kun je de andere teams aftroeven! Bij sommige missies moet je raden, bij weer andere ga je schatten of gokken. Ook uit volle borst zingen staat op het programma… Met teambuilding kun je ver komen! Boek nu de ‘Jongens tegen de Meisjes Speldiner’ in Rotterdam. Een onvergetelijk groepsuitje dat bol staat van sfeer, hilariteit en gezond fanatisme! Maak het mee!
Dit speldiner in Rotterdam is inclusief:
– Ervaren en geestige Quizmaster
– Driegangen diner
– Materialen spelprogramma
– Een smakelijke hoofdprijs
– BTW