Jongens tegen de Meisjes Speldiner

  • Amsterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Bent u klaar voor de ‘battle of the sexes’?  Vanavond zullen wij erachter komen wie nou eigenlijk beter zijn; ‘de mannen of de vrouwen’.
Let’s get ready to rumble!!!!

De spanning is om te snijden, als onze quizmaster begint met de eerste spelronde. U gaat namelijk niet alleen strijden om de hoofdprijs en de eeuwige roem, maar de geloofwaardigheid van uw hele geslacht staat vanavond op het spel. Dus let goed op en handen bij de knoppen, want vanavond gaat het gebeuren!

Het jongens tegen de meisjes speldiner is opgebouwd uit verschillende spelrondes, waarbij wij verschillende vaardigheden testen. Maar dit is nog niet alles, want tussen deze spelrondes door verrassen wij u met een heerlijk driegangendiner. U heeft vooraf de keuze uit verschillende gerechten en ook de degenen met speciale dieetwensen kunnen bij ons hun hart ophalen.

Jongens tegen de meisjes Speldiner
Wij organiseren dit speldiner in ons knusse restaurantje in de Amsterdamse binnenstad. Hier hebben wij speciaal voor uw gezelschap een privézaal gereserveerd. Achter gesloten deuren zal de strijd in alle hevigheid losbarsten.
Aan de hand van verschillende ronden zullen wij verschillende vaardigheden testen.
Ons jongens tegen de meisjes speldiner is een avond vol lekker eten, quizvragen en verrassende spelmomenten. Zo gaan we vanavond schatten, raden, gokken en zelfs het finale spel zal vanavond niet ontbreken.

Inclusief:
– Ervaren Quizmaster
– Driegangendiner
– Spelmaterialen
– Prijs voor het winnende team
– BTW

Bent u met minder personen dan het minimum aantal deelnemers? Indien u het geen probleem vindt om voor het minimale aantal personen te betalen, kunt u het jongens tegen de meisjes speldiner gewoon reserveren!

Andere suggesties…