Jordaantour Amsterdam. Rondleiding door de Jordaan.

  • Amsterdam
  • Vanaf 8 personen
  • v.a. 14.50 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Wie was er eerder: de Jordaan of Johnny? Staat de Westerkerk nu wel of niet in Jordaan? Welke bekende Nederlandse heeft in deze kerk het jawoord gegeven? Na deze gezellige Jordaantour weet je het antwoord op deze vragen.

De Jordaantour behoort tot een van onze klassiekers. Je loopt tijdens deze rondleiding samen met onze gidsen door de Amsterdamse Jordaan en  zult merken dat in deze voormalige volkswijk de lepel nog steeds in de brijpot staat. De Jordaan zit vol met leuke pleintjes, authentieke bruine kroegen en natuurlijk de Jordanezen zelf, die smakelijk kunnen vertellen over hun wijk. Vele bekende volkszangers, zoals Johnny Jordaan, Willy Alberti en René Froger zagen er het levenslicht.

Gedurende deze rondleiding in de Jordaan laten wij je de verborgen charmes van deze voormalige volkswijk zien.
Onze gidsen kennen deze Amsterdamse buurt namelijk als hun broekzak. Je komt alles te weten over haar bewogen historie, maar ook de laatste ontwikkelingen zullen uitgebreid aan bod komen. Zo voeren wij je tijdens deze rondleiding door de Jordaan onder andere langs de Westerkerk met de Westertoren, de Noordermarkt, de Westerstraat, het Anne Frankhuis en het Homo monument.
Halverwege deze rondleiding door de Jordaan zal er worden gestopt voor een van de gezellige kroegjes voor een lekker drankje en om die authentieke Jordanese sfeer te proeven.

Boek nu een rondleiding door de Jordaan en laat u verleiden!

Jordaan Tour is Inclusief:
– Professionele gids
– Café stop (exclusief consumptie)
– Garantie op een gezellig uitje
– BTW

Komt u niet aan de 6 personen maar heeft u wel zin in zo’n gezellige rondleiding samen met een van onze gidsen? Wij hebben elke zaterdagochtend om 10.30 uur een inschrijtour. Deze tour vertrekt iedere zaterdagochtend en u kunt zich al inschrijven vanaf 2 personen.

Let Op! Wilt u deze Jordaan tour doen met uw buitenlandse gasten? Geen probleem. Wij beschikken over een ruim bestand aan gidsen en kunnen deze Jordaan tour in meerdere talen aanbieden,
waaronder het Duits, Frans, Spaans, Portugees en natuurlijk Engels. u kunt altijd vrijblijvend informeren of uw taal beschikbaar is.

Andere suggesties…