Karaoke Diner in Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

Altijd al eens ongegeneerd de longen uit je lijf willen zingen met je vrienden of collega’s? Wij bieden daar het perfecte uitje voor, namelijk het Karaoke Diner in Haarlem. Zingen, eten en natuurlijk ook een drankje er bij, dat is perfect!

In de binnenstad van Haarlem zet een restaurant haar deuren open voor jullie gezelschap. Een privé zaal is voor jullie gereserveerd, waar onze host al op jullie wacht. Onze host heet jullie welkom met een drankje en legt uit hoe de avond in elkaar zit. Jullie worden in teams opgedeeld en zullen de felbegeerde strijd met elkaar aangaan voor de fantastische titel: Karaoke Ster!

We delen het Karaoke Diner op in drie rondes! Hoe goed is jou kennis over muziek? Weet jij altijd welk liedje er wordt afgespeeld? De eerste ronde staat namelijk geheel in het teken van je muzikale kennis.

Bij de tweede ronde kunnen de teams het elkaar eens goed lastig gaan maken. Je mag namelijk een nummer uitkiezen voor een ander team, waarop zij een show weg mogen geven. Je kan het ze dus goed lastig gaan maken!

Tijdens de laatste ronde wordt het tijd om te shinen! Nu is het aan jullie om zelf een aantal leuk nummers uit te kiezen. Kiezen jullie voor “Dancing Queen” van ABBA, een echte klassieker van the Spice Girls, rappen jullie er op los met Eminem of pakken jullie uit met Nederlandse nummers van Hazes of Jan Smit? Bij ons Karaoke Diner in Haarlem is het allemaal mogelijk. We hebben keuze uit honderden nummers!

Tussen de rondes door schotelen wij jullie een heerlijk driegangendiner voor. De voor – en hoofdgerechten bestaan uit vis, vlees of een vegetarische variant naar keuze. Heb je speciale wensen met betrekking tot allergie of dieet, laat het ons weten. Wij zorgen ervoor dat alles naar wens is.

Weten jullie de beste show neer te zetten en ga jij met de prijs naar huis? Begin maar alvast met oefenen en ontdek het verscholen zangtalent in jou en je collega’s/vrienden met het Karaoke Diner!

Het Karaoke Diner in Haarlem is inclusief: 
– Ervaren Quizmaster
– Zaalhuur locatie binnenstad Haarlem
– versiering
– Verkleedspulletjes
– Prijsje voor het winnende team
– BTW