Karaoke Diner Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

Met ons Karaoke Diner in Rotterdam kan je iedereen laten meegenieten van jouw zangtalent. Ons karaoke diner is perfect geschikt als vrijgezellenfeestje, vriendinnenuitje of ander groepsuitje in het centrum van Rotterdam.

Wij reserveren een prachtige privé zaal voor jullie, waar je met je eigen gezelschap ongegeneerd alles uit de kast kan halen. Onze host heeft deze ruimte mooi voor jullie versierd. Met een drankje in de hand kan de avond helemaal losbarsten!

Jullie worden in teams verdeeld, waarnaar de strijd pas echt gaat beginnen. Welk team heeft de meeste muzikale kennis? Hoor jij direct aan een nummer wie het nummer zingt? In de volgende rondes gaan jullie zelf het podium betreden!

Met het gebruik van knotsgekke attributen, outfits en expertise van onze host, moet het niet moeilijk zijn om een geweldig optreden neer te zetten. Gaat jou team met de titel “Super Star” naar huis?

Er zijn ongelofelijk veel nummers waar je uit kan kiezen. Kiest jou team voor de Hollandse klassiekers van André Hazes of zoeken jullie het internationaler op met Madonna en Prince? Wees niet bang om de tekst niet te kennen, deze staat groots voor jullie afgebeeld. Als je de melodie een beetje kent, dan komt het met de tekst ook helemaal goed!

Je kan natuurlijk niet uren lang doorzingen. De keel moet ook een beetje gespaard worden. Daarom

verzorgen wij een heerlijk driegangendiner. Hier is keuze uit verschillende gerechten, waardoor er voor iedereen wat lekkers tussen zit!

Het Karaoke Diner is zo’n uitje waar nog jaren over gepraat wordt. Reserveer vandaag nog het Karaoke Diner in Rotterdam!

Het Karaoke Diner in Rotterdam is inclusief: 
– Ervaren Quizmaster
– Zaalhuur locatie binnenstad Rotterdam
– versiering
– Verkleedspulletjes
– Prijsje voor het winnende team
– BTW