Bel ons: 020 - 700 94 39 nl en de
Home / Amsterdam / Rondleiding Amsterdam / Kleine Fietstour Amsterdam

Kleine Fietstour Amsterdam

Wilt u Amsterdam beleven als een echte Amsterdammer? Boek dan nu onze Fietstour in Amsterdam!

Fietstocht door Amsterdam met gids
Tijdens deze 2 uur durende fietstour zullen onze gidsen u meenemen naar de mooiste plekjes van onze hoofdstad. Zo komt u onder andere langs de Westelijke eilanden met haar oude haven, de grachtengordel met haar prachtige pakhuizen, de gezellige volkswijk de Jordaan, het Vondelpark, de Nieuwmarkt, de Rosse buurt en nog veel meer.

Er wordt natuurlijk niet de hele tijd gefietst; op de mooiste locaties zullen onze gidsen een stop maken om er de leukste verhalen en anekdotes over te vertellen.

Onze fietstour bevat uiteraard een café stop in een authentiek Amsterdams café, voor een Amsterdams pikketanissie of een lekkere kop koffie.

Bent u op zoek naar een ontspannen en actief uitstapje in Amsterdam? Dan is deze fietstocht zeker een aanrader. De Kleine Fietstocht in Amsterdam is uitermate geschikt voor mensen die in een korte tijd veel van de stad willen zien en horen.

Deze fietstour is Inclusief:
– Professionele gids
– Heerlijke fietsen
– Terug trap remmen
– Café stop (exclusief consumptie)
– BTW

Let Op! Wilt u deze fietstour doen met uw buitenlandse gasten? Geen probleem. Wij beschikken over een ruim bestand aan gidsen en kunnen deze tour in meerdere talen aanbieden, waaronder het Duits, Frans, Spaans, Portugees en natuurlijk Engels. u kunt altijd vrijblijvend informeren of uw taal beschikbaar is.

TIP! Deze fietstocht is elke dag van de week te boeken, ook in het weekend. Zou u deze tour willen combineren met een Wallenwandeling kijk dan bij onze fiets m erin tour.

Details

Locatie
Amsterdam
Tijdsduur
2.0 uur
Aantal
minimaal 8 personen.

v.a.  19,00 p.p. (incl. BTW)