Kroegentocht Amsterdam. Pubcrawl Amsterdam.

  • Amsterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 14.50 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Heeft u ook zo’n zin in een verzetje? Een lekker middagje of avondje lachen en dollen met collega’s, vrienden of vriendinnen in Amsterdam? Boek dan nu onze kroegentocht in Amsterdam (Pubcrawl). Tijdens deze rondleiding duik je samen met een van onze café-specialisten de gezelligste Amsterdamse kroegen in. U kunt hierbij kiezen uit een kroegentocht in de Rosse Buurt of een kroegentocht in de Jordaan.

We beginnen onze kroegentocht normaal gesproken vanaf de Beurs van Berlage, tegenover de Bijenkorf, maar op aanvraag is het natuurlijk ook mogelijk deze kroegentocht ergens anders te laten beginnen. Onze gidsen zijn zeer flexibel en kennen Amsterdam als hun broekzak!

Kroegentocht Jordaan
De Jordaan is een perfecte buurt om op kroegentocht te gaan!  De Jordaan staat namelijk bol van de authentieke cafeetjes en typische Amsterdamse kroegjes waar de spreekwoordelijke lepel nog in de brijpot staat! Op elke hoek en pleintje is er wel een cafeetje te vinden. Van hippe cafés, tot oud bruine kroegjes, onze gidsen zijn er kind aan huis! En het maakt niet uit of u deze kroegentocht in de Jordaan nu overdag of in de avond boekt; de Amsterdamse gezelligheid is er niet minder om!

Dus boek nu onze kroegentocht in de Jordaan of de Rosse Buurt en laat u verrassen!
Onze Kroegentocht in Amsterdam valt elke dag te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip.

Inclusief:
– Professionele gids
– De gezelligste kroegen van Amsterdam (exclusief consumpties)
– BTW

Let Op! Wilt u deze kroegentocht in Amsterdam met uw buitenlandse gasten doen? Geen probleem. Wij beschikken over een ruim bestand aan gidsen en kunnen deze tour in meerdere talen aanbieden,waaronder het Duits, Frans, Spaans, Portugees en natuurlijk Engels. u kunt altijd vrijblijvend informeren of uw taal beschikbaar is.

TIP!  Zin om even heerlijk te ontspannen op de Amsterdamse grachten? Kijk dan bij onze borrelboot-amsterdam. Tijdens deze anderhalf uur durende verwenvaart over de Amsterdamse grachten kunt u gebruik maken van een onbeperkte Hollandse bar terwijl de schipper u naar de mooiste plekjes van de stad brengt.

 

Andere suggesties…