Lachworkshop Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.0 uur

Lig in een stuip of in een deuk en lach je rot! Daar gaat het om bij deze Lachworkshop in Amersfoort.

Als je niet bang voor buikpijn van het lachen, dan ben je klaar voor deze hilarische uitstap in Amersfoort. Onze Lachworkshop is zeker een van de meest hilarische activiteiten in Amersfoort. Zelfs de gezichten van de meeste ernstige figuren uit jullie gezelschap zullen stralen als een zonneschijn!

De lachworkshop
Lachen is gewoon goed voor je gezondheid en verrijkt jouw dag. Gedurende de Lachworkshop Amersfoort zal onze Lachgoeroe je bijbrengen dat je geen legitieme redenen nodig hebt om te lachen. Je kunt ook zomaar lachen! Het devies is: altijd blijven lachen!

Niet alleen verbetert lachen je humeur en je interactie met anderen, maar je gaat er ook beter van relativeren. Vanaf nu zie je dingen sneller van een zonnige kant. Genoeg redenen dus om ons sfeervolle Lachworkshop te reserveren. Vergroot je plezier en ontspanning voor de rest van je leven!

Glimlachen, grijnzen, schaterlachen en bulderen, het komt allemaal voorbij tijdens deze knotsgekke Workshop in Amersfoort. En hoe denk je dat je gezelschap zich aan het eind van deze dag voelt? Uiteraard lekker ontspannen, vrolijk en voldaan!

Lach je samen met je groep gegarandeerd een versuffing! Boek deze unieke Lachworkshop in Amersfoort!

De Workshop Lachen in Amersfoort is inclusief:
– Lach Goeroe
– Privé locatie in het stadshart van Amersfoort
– BTW

De Lachworkshop combineren met een Speldiner in Amersfoort? Wat een goed plan! Dit kan bijvoorbeeld met het Ik Hou van Holland Diner of Moorddiner.

Andere suggesties…