Lachworkshop Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 22.50 p.p. (incl. BTW)
  • 1.0 uur

Lachen, lachen en nog eens lachen, dat is waar het tijdens deze lachworkshop in Amsterdam om draait.
Dus bent u klaar om zich een bult te lachen? Weet u het zeker? Dan staat niets u meer in de weg om dit hilarische uitje in Amsterdam te boeken.
Onze lachworkshop is misschien wel het leukste uitje van Amsterdam en wij kunnen u verzekeren dat zelfs de grootste zuurpruim zijn gezicht niet in de plooi kan houden als onze ‘lachgoeroe’ u onder handen neemt.

De lachworkshop
Lachen is misschien wel de snelste manier om je beter te voelen. En tijdens deze lach workshop zal onze lachgoeroe u leren dat u ook zonder reden van uw stoel kan rollen van het lachen. Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen.

Iedereen weet dat lachen het humeur verbeterd en ontspannend werkt, maar ook  geeft lachen u een mogelijkheid tot relativeren en zo zult u de dingen al snel van een zonnige kant bekijken. Kortom redenen genoeg om deze lach workshop te boeken, want tijdens deze workshop staat lachen centraal!

Van de glimlach tot de schaterlach, en van de grijns tot de bulderlach ze zullen allen langskomen tijdens deze hilarische lachworkshop in Amsterdam. En behalve dat dit uitje ontzettend leuk is om te doen voelt u zich aan het eind van de lach workshop heerlijk ontspannen en voldaan!
Dus bent u klaar om zich een versuffing te lachen? Boek dan deze lachworkshop in Amsterdam!

De lachworkshop Amsterdam is Inclusief:
– Lach goeroe
– Privé ruimte in hartje Amsterdam
– Elke dag te boeken
– Op uw gewenste dag en tijdstip
– Onze garantie op een hilarisch uitje
– BTW

De lachworkshop is prima te combineren met één van onze Diners in Amsterdam. Bijvoorbeeld het Ik Hou van Holland Diner of Moorddiner.

Andere suggesties…