Las Vegas Arrangement

  • Utrecht
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 85.00 p.p. (incl. BTW)
  • 4.0 uur

Ben jij op zoek naar een spetterend vrijgezellenfeest in Utrecht? Dan hebben wij speciaal voor jullie ons Las Vegas Arrangement!

Dit vrijgezellenfeest zit tjokvol spanning, lekker eten, onverwachte wendingen en natuurlijk gezelligheid en daarom zit je met dit vrijgezellenfeestje in Utrecht helemaal goed!

Het Las Vegas Arrangement bestaat uit maar liefst drie verschillende onderdelen;

Pokerworkshop
Driegangendiner
Stripshow

We zullen dit groepsuitje in Utrecht starten met een onversneden pokerworkshop. Tijdens deze interessante workshop zal een door de wol geverfde pokerleraar jullie de fijne kneepjes van dit mateloos populaire kansspelletje uitleggen. Zo zullen we het gaan hebben over termen als Texas-Hold-Em, Flip, Flush en Dallas Let Em Go. Na deze stoomcursus pokeren is het tijd voor het tweede gedeelte van deze pokerworkshop en dat is het pokertoernooi.

Tijdens dit pokertoernooi zullen jullie het tegen elkaar moeten gaan opnemen. We zullen erachter komen wie van jullie over stalen zenuwen beschikt en het beste zijn of haar pokerface in de plooi weet te houden.  Als de rook is opgeklaard en de kaarten zijn geschud kan er maar één de beste zijn. Deze pokerspecialist zal dan ook de grote prijs in de wacht slepen en misschien nog wel belangrijker, de eeuwige roem.

Driegangendiner
Van al dat bluffen krijg je natuurlijk honger en daar hebben wij dan ook op gerekend.
Wij hebben een verrukkelijk diner voor jullie klaarstaan. Tijdens dit drie gangen diner heeft u de keuze uit vlees, vis en vegetarische gerechten en op deze manier zullen wij ervoor zorgen dat iedereen op zijn wenken wordt bediend tijdens ons Las Vegas Arrangement.

Stripshow
Als Grande Finale zullen wij de vrijgezel eens flink in de watten leggen. Onze stripper (man/vrouw) zal namelijk ten tonele verschijnen. Onder begeleiding van opzwepende muziek zal onze stripper de vrijgezel trakteren op een onvergetelijk stripshow! Zo is de vrijgezel van rooie oortjes verzekerd; gegarandeerd!

Inclusief:
-Privéruimte
-Pokerinstructeur en materialen
-Prijs voor de winnaar
-Compleet 3 gangen diner
-Stripper ( man/vrouw )
-BTW

Andere suggesties…