Maak je eigen videoclip Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 40.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Dit groepsuitje in Haarlem zal nog lang in je herinnering voortleven. Al is het alleen maar door de mooie beelden die je eraan overhoudt. Deze originele en verrassende Workshop ‘Maak Je Eigen Videoclip’ maakt jouw personeelsuitje of vrijgezellenfeest tot een regelrecht succes! In deze Workshop in Haarlem zit actie, gezelligheid, sfeer en teambuilding. Daarnaast ontvang je het clipje na afloop van de Workshop, zodat iedereen deze tastbare herinnering voor altijd heeft.

Jullie videoclip kan natuurlijk vooral draaien om een hoofdpersoon uit jullie groep. Bijvoorbeeld een jarige, een jubilaris of bij een vrijgezellenuitje: de vrijgezel. Maar dat hoeft niet perse. Als er speciaal thema is die je in de videoclip wilt verwerken dan kan dat, maar misschien wil je gewoon onbekommerd uit je dak gaan en later samen de beelden terugkijken. Inhoudelijk en ook qua muzikale omlijsting en vormgeving is alles mogelijk bij de Workshop Maak Je Eigen Videoclip in Haarlem.

Onze choreograaf en cameraman wijst je de weg gedurende de Workshop Maak Je Eigen Videoclip. Maak een ‘storyboard’, kies een verrassende verhaallijn en repeteer daarna jullie choreografie. Onze cameraman heeft slimme tips en trucjes om het effect van jullie act te vergroten. Gezamenlijk zul je een paar hilarische en entertainende uurtjes beleven met de Workshop Maak Je Eigen Videoclip in Haarlem.

Qua songkeuze kunnen we alle kanten op. Wij hebben golden oldies tot en met hedendaagse tophits paraat. Een nummer met een lekkere beat werkt altijd goed! Wij vullen het in naar jullie voorkeuren en muzikale wensen. Ook hebben we tal van verkleedspullen en feestelijke rekwisieten. Dat zal het effect van jullie videoclip en de sfeer van jullie groepsuitje zeker verhogen.

Na deze draaiuurtjes gaan onze specialisten jullie videoclip netjes monteren, fraai editen en mooi afwerken. Dit beeldmateriaal van de Workshop Maak Je Eigen Videoclip krijgen jullie toegezonden.

Deze originele Workshop Maak Je Eigen Videoclip is leerzaam, actief en bovendien fun om te doen.  Diverse groepsuitjes deden de Workshop Maak Je Eigen Videoclip en waren er lyrisch over.

Maak Je Eigen Videoclip Haarlem is inclusief:
– Deskundige cameraman/ cameravrouw
– Editing, afwerking en eindmontage
– Garantie op actief en filmisch groepsuitje
– BTW

Andere suggesties…