Maffia Mooddiner Leiden

  • Leiden
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

De rust in Leiden is ruw verstoord, een bekende maffiose is namelijk op klaarlichte dag vermoord! De politie zit boven op de zaak, er zijn zelfs al een aantal vermoedelijke daders aangehouden. Maar toch lukt het de politie niet de puzzelstukjes in elkaar te schuiven. Denk jij dat het jou wel lukt?

Dit Maffia Moordspel speelt zich af in een sfeervol restaurant in het centrum van Leiden. Hier zul je hartelijk worden ontvangen en op een lekker drankje worden getrakteerd. Zodra een ieder zijn of haar plaatsje heeft gevonden zullen onze tot agenten omgetoverde acteurs het restaurant binnenvallen. Deze zullen vertellen dat er een moord is gepleegd en dat de dader zich nog onder jouw gasten ophoudt; ‘’Het Maffia Moordspel kan starten’’.

Het Maffia Moordspel
Onze acteurs zullen de ‘verdachten’ uit jullie gezelschap apart nemen en deze door attributen tot niet van echt te onderscheiden maffiosi omtoveren. Je overige gasten zullen vervolgens in verschillende teams worden opgedeeld. Deze teams moeten door gedegen speurwerk en door middel van listige ondervragingsmethoden de dader achter slot en grendel zien te krijgen.

Drie gangen keuze diner
Natuurlijk zullen wij het jullie tijdens dit Maffia Moordspel in Leiden zo makkelijk mogelijk maken. Zo zullen wij tussen de rondes van dit Moordspel de heerlijkste gerechten serveren.
Hierbij heb je de keuze uit drie verschillende voor- en hoofdgerechten en ook zal het verrassingsdessert tijdens dit Moordspel in Leiden zeker niet ontbreken..

Aan het eind van het spel zullen wij erachter komen welk team dit moordspel heeft weten op te lossen en met de hoofdprijs huiswaarts zal keren. Ons spannende maar ook hilarische moordspel zal je bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenuitje veranderen in een groepsuitje die nog lang in uw geheugen gegrift zal blijven staan.

Het Maffia Moordiner Leiden is inclusief:
– Quizmaster
– 3 gangen diner
– Spelprogramma
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur- BTW

Andere suggesties…