Magic Dinner Show Rotterdam

  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Leer de magie van Rotterdam kennen! Wij openen onze deuren voor dit magische toparrangement!  Koppel Bourgondisch tafelen aan verrassend entertainment. Beleef onze Magic Dinner Show in Rotterdam. Onze illusionist gaat uw gezelschap verbazen en amuseren!
In het hartje van Amersfoort hebben wij een perfecte dinerlocatie voor uw groepsuitje. Bij dit feest van verwondering krijgt u de meest onwaarschijnlijke taferelen te zien.  Zo heeft onze magiër onvoorstelbare illusies in petto. Ook leest hij u gedachten en voorspelt hij de toekomst. Met zijn vingervlugheid heeft hij ook nog een paar verdwijntrucs voor handen. Klaar voor deze topshow in Rotterdam? Deze hilarische show wisselen we af met uitgebreide  gerechten! Want onze chefkok in Rotterdam kan culinair toveren!Magic Dinner Show Rotterdam
Welkom in ons speciale dinerzaal in het hartje van Rotterdam. Geniet volop van deze gezellige ambiance. Ons arrangement gaat van start met een feestelijk welkomstdrankje. Daarna verschijnt al gauw onze ervaren illusionist ten tonele voor zijn openingsact. Verbazingwekkende magie en doortrapte illusies komen in hoog tempo voorbij. Tussen deze trucs door maakt u een hoop plezier met uw tafelgenoten. De heerlijke gangen met culinaire specialiteiten maken van dit uitje een totaalbeleving.
Onze illusionist komt na het voorgerecht weer terug met nog meer spectaculaire nummers. Voor het intieme effect komt onze sympathieke magiër ook bij uw tafel langs voor een trucje van dichtbij. Weet u de truc te ontmaskeren of trapt u weer in?
Boek dit groepsuitje nu! De perfecte cocktail van culinair genot en een topshow! Vier uw groepsfeestje met onze Magic Dinner Show in Rotterdam.
Magic Dinner Rotterdam is inclusief:
– Zaalhuur locatie Rotterdam
– Professionele, ervaren en bewezen illusionist
– Uitgebreide driegangen-maaltijd
– Te boeken op dag en tijdstip naar keuze
– BTW
Tip! Boek de Magic Dinner Show op uw eigen of op een andere locatie naar keuze. Bel het kantoor van Get Events voor een praktisch advies of een vrijblijvende offerte op maat.