Magic Dinnershow Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Amersfoort opent haar deuren voor ons magische arrangement! Wij presenteren met trots een Bourgondisch diner gekoppeld aan verrassend amusement. Onze Magic Dinner Show in Amersfoort zal jouw gasten verwennen en verbazen! Het combineren van entertainment en gezellig tafelen, dat is onze specialiteit. Welkom in onze sfeervolle locatie in het hartje van Amersfoort. Bij dit betoverende feest zal onze ervaren illusionist jullie gezelschap verbazen en vermaken.

Wat gaat je allemaal meemaken? Ten eerste heeft onze ‘tovenaar’ onvoorstelbare illusies in huis! Verder kan hij je gedachten lezen en de toekomst van jouw gasten voorspellen. Maar ook heeft hij een paar sublieme verdwijntrucs in het repertoire! Ben jij klaar voor deze magische topuurtjes in Amersfoort? Deze wonderlijk show wordt ook nog eens afgewisseld met verrukkelijke gerechten! Want onze illusionist is niet de enige die kan toveren, onze topkok in Amersfoort kan er ook wat van!

Magic Dinner Show Amersfoort
In ons exclusieve zaaltje in het centrum van Amersfoort gaat de Magic Dinner Show plaatsvinden. Kom binnen en geniet van het welkomstdrankje. In deze feestelijke ambiance verschijnt al gauw onze ervaren illusionist met een openingsact van jewelste. Briljante magie en geraffineerde illusies komen voorbij. Tussen de trucs door, klets je lekker bij met je tafelgenoten. En ongetwijfeld zullen de heerlijke gerechten van dit culinaire feest je goed smaken.

Na de eerste dinergang komt onze illusionist weer terug voor een nieuwe act uit zijn uitgebreide repertoire. Om de show nog unieker te maken komt onze goedlachse magiër ook vlak bij jullie tafel voor een illusie van dichtbij. Weet jij de illusie te ontrafelen van dichtbij? Of trap je er toch weer in?

Boek dit top uitje vol culinair genot en entertainment! Vier jullie feest met de Magic Dinner Show in Amersfoort.

De Magic Dinner Show Amersfoort is inclusief;
– Zaalhuur locatie Amersfoort
– Professionele en ervaren illusionist
– Driegangen-diner
– Te boeken op elke dag en tijdstip!
– BTW

Tip! De Magic Dinner Show boeken voor je eigen of andere locatie? Bel met ons kantoor voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Andere suggesties…