Moord op de Kerstman Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

Wie had dit ooit zien aankomen? Ongelofelijk maar waar… De Kerstman is op gruwelijke wijze van kant gemaakt. Dit afgrijselijke nieuws wordt jullie gebracht door twee detectives die plots komen binnenstormen. Jullie doodnormale uitje veranderd ineens in een hysterisch drama. Maar het houdt nog niet op… De moordenaar maakt deel uit van jullie gezelschap! Wie heeft er te maken met deze koelbloedige moord? Kom erachter tijdens dit schrikbarende speldiner, de moord op de Kerstman Amersfoort.

Jullie groep wil nietsvermoedend beginnen aan het diner als dit vreselijke nieuws jullie bereikt. Deze moord kan natuurlijk niet zomaar aan de wereld voorbij gaan en moet onderzocht worden. In teams gaan jullie aan de slag om de akelige moord op te lossen. Tijdens het onderzoeken wordt alsnog het welverdiende, heerlijke driegangenmenu opgediend.

Who murdered Santa?
In een gezellige, knusse ruimte in het centrum van Amersfoort begint de avond zoals gepland. Onder het genot van een welkomstdrankje wachten jullie in de ontvangstruimte tot het diner zal gaan beginnen. Maar dan komen de twee detectives plotseling binnenstormen en vertellen jullie het Jullie worden ontvangen met een lekker welkomstdrankje, waar plotseling 2 detectives komen binnenstormen die jullie het ellendige nieuws komen vertellen.

De groep wordt verdeeld in teams en een aantal mensen zullen worden vermomd als verdachten. Door middel van scherp zijn en goede vragen stellen proberen de teams er achter te komen wie de Kerstman van het leven heeft beroofd.

Tijdens deze amusante maar bloedstollende zoektocht naar de delinquent krijgen jullie een verrukkelijk driegangendiner opgediend. Lekker genieten van een vorstelijke maaltijd in combinatie met een enerverend spel samen met collega’s, vrienden of familie, wie wil dat nou niet!

Wie is de beul die kerst voor iedereen verpest door de Kerstman af te maken? Vind deze kwaadaardige schurk en  geniet tijdens deze aangename avond van een heerlijk driegangenmenu in één van onze knusse restaurants in Amersfoort.

Inclusief:
– Privézaal
– Compleet 3-gangen diner
– Acteur(s) / Actrice(s)
– Verkleedkleding/materialen
– Prijs voor het winnende team
– BTW