Moord op de Kerstman Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

Dit jaar helaas nog even geen kerst met lekker eten, bekende kerstnummers en gezellig samen zijn met vrienden en familie. Er is namelijk wat vreselijks gebeurd!

Net op het moment dat jullie denken te genieten van een heerlijk driegangendiner worden jullie door de binnengestormde recherche opgeschrikt. Zij komen met een verschrikkelijke mededeling; ‘de enige echte Kerstman op een gruwelijke wijze is vermoord’. Paniek alom!! Wie heeft het voorzien op deze goeie goedzak en wie heeft hem op koelbloedige wijze van het leven beroofd? Kom erachter tijdens dit spannende speldiner, de Moord op de Kerstman Rotterdam!.

Net voordat u begint aan uw verrukkelijke driegangendiner worden jullie door de recherches op de hoogte gebracht van het verschrikkelijke nieuws. Jullie kunnen dit niet laten gebeuren en worden tussen de gerechten door meegesleept op een spannende zoektocht naar de moordenaar.

Who murdered Santa?
De avond begint zoals een kerstavond zou moeten beginnen. U wordt ontvangen in een speciaal voor u geselecteerde ruimte in Rotterdam geheel in kerst sfeer aangekleed. Terwijl u geniet van een heerlijk welkomst drankje worden jullie overvallen door de recherches die jullie het slechte nieuws komen brengen. En alsof het nog niet erg genoeg is bevind de dader zich ook nog is in de zaal!

Een aantal personen zullen door ons apart genomen worden en door middel van verkleedkleding en verschillende attributen zullen sommige van hen extra verdacht worden gemaakt.

Vervolgens zullen de overige gasten verdeeld worden in verschillende teams die als echte recherches erachter proberen te komen wie de dader is. Daarbij kunt u tijdens deze spannende zoektocht genieten van een heerlijk driegangenmenu waarbij u de keuze heeft uit een vlees, vis of vegetarisch menu. Mocht u overige dieetwensen hebben is dit ook geen enkel probleem.

Wie van u gezelschap is stiekem de koelbloedige moordenaar of wie komt er als eerst achter wie de dader is. Boek nu deze knotsgekke avond vol spanning en plezier tijdens ons Moord op de Kerstman Diner.

Inclusief:
– Privézaal
– Compleet 3-gangen diner
– Acteur(s) / Actrice(s)
– Verkleedkleding/materialen
– Prijs voor het winnende team
– BTW