Moord op de Kerstman Speldiner Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

Dit kerstdiner loopt niet helemaal zoals gepland. Net terwijl iedereen zich opmaakt voor een heerlijk ontspannen kerstdiner wordt het verschrikkelijke nieuws bekend gemaakt; ‘de kerstman is vermoord’. Zo is dat even balen!

Als iedereen van de schrik is bekomen zullen onze bevlogen rechercheurs het moordspel beginnen. Zij zullen de mogelijke daders uit uw gezelschap apart nemen en met behulp van een aantal verkleedmaterialen er nog verdachter uit laten zien. De overige gasten zullen in verschillende onderzoekteams worden opgedeeld. Deze onderzoekteams moeten doormiddel van listige verhoormethodes en geslepen ondervragingstechnieken de dader achter slot en grendel zien te krijgen, en dit nog het liefst voor de jaarwisseling.

Maar gelukkig worden jullie tijdens dit spannende moordspel geholpen door onze chef-kok. Zo zal hij jullie tussen de rondes van dit moordspel door trakteren op een heerlijk driegangendiner. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende gerechten en op deze manier zullen wij ervoor zorgen dat iedereen tijdens dit kerstdiner in Amsterdam aan zijn trekken zal komen.

Welk team weet dit mysterie op te lossen en de onderste steen boven te krijgen? U zult er tijdens dit spannende kerst diner in Amsterdam achter komen.

Dus bent u op zoek naar een spannend en enerverend groepsuitje om uw kerst 2019 compleet te maken? Dan zullen wij er met deze moord op de kerstman voor zorgen dat u er warmpjes bij zit dit jaar.

Inclusief
– Driegangendiner
– Zaalhuur
– Spannend Moordspel
– prijsje voor het winnende team
– Spelmaterialen
– BTW