Moord op de Kerstman Speldiner Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

Ongelofelijk maar waar… je zult het niet geloven. De Kerstman is op koelbloedige wijze vermoord. Het verschrikkelijke nieuws wordt jullie vertel door twee binnenstormende detectives. Jullie worden overrompeld door het nieuws en wat blijkt. De dader bevind zich onder jullie gezelschap! Wie heeft deze koelbloedige moord op zijn geweten? Kom erachter tijdens dit uitdagende speldiner, de moord op de Kerstman Den Haag.

Net voordat jullie denken rustig te gaan tafelen wordt jullie het nieuwe verteld. Dit moet worden onderzocht en zo gaan jullie als teams aan de slag deze moordenaar te vinden. Tijdens het zoeken wordt jullie een heerlijk driegangenmenu voorgeschoteld.

Who murdered Santa?

In een knus kerst aangekleed privé ruimte in het centrum van Den haag begint de avond rustig. Jullie worden ontvangen met een lekker welkomstdrankje, waar plotseling 2 detectives komen binnenstormen die jullie het nieuws komen vertellen.

De groep wordt verdeeld in groepjes en een aantal personen uit jullie gezelschap zullen worden aangekleed als verdachten. Door goed op te letten en de juiste vragen te stellen proberen de groepjes erachter te komen wie deze goeie goedzak van het leven heeft beroofd.

Tijdens deze leuke en spannende zoektocht naar de moordenaar worden jullie verschillende heerlijke gerechten van ons driegangenmenu voorgeschoteld. Heerlijk eten en daarbij een spannend leuk spel met collega’s, vrienden of familie wie wilt dat nou niet!

Wie van de verdachten heeft de kerst dit jaar verpest en heeft de Kerstman op koelbloedige wijze afgemaakt. Kom erachter en geniet tijdens deze leuke avond van een heerlijk driegangenmenu in één van onze knusse restaurants in Den Haag.

Inclusief
– Driegangendiner
– Zaalhuur
– Spannend Moordspel
– prijsje voor het winnende team
– Spelmaterialen
– BTW