Moord op de Kerstman Speldiner in Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

Kerstmis, de mooiste tijd van het jaar. De tijd van samenzijn, gezelligheid en sfeervolle avonden. Maar wat een drama, wat een verschrikking, wat een gruwel! De Kerstman is vermoord!! En jullie zijn niet zo onschuldig als het lijkt, want deze Grinch bevind zich in jullie gezelschap! Geen vrolijke liederen en vredige kerst tijdens dit speldiner in Haarlem, maar een ware zoektocht naar de Grinch who murdered Santa!

De avond begint vredig en ongestoord. Jullie worden geheel in kerststijl ontvangen in één van onze aangename restaurants in het centrum van Haarlem. Nadat jullie allen rustig een plekje hebben gevonden en een heerlijke drankje hebben besteld, bestormen onze rechercheurs jullie privéruimte! Er is een gruwelijke en onmenselijke moord gepleegd op de Kerstman, en de dader bevind zich in jullie gezelschap!

Binnen jullie ogenschijnlijk nette gezelschap, bevinden zich een aantal verdachten die geheel worden omgetoverd tot onze zelfbedachte personages. De rest van het gezelschap wordt in teams verdeeld en aan hun de taak, om er achter te komen welke van de verdachten de enige echte dader is! Door middel van ondervragingen en het onderzoeken van de omgeving worden aanwijzingen verzameld, die slechts naar 1 persoon leidt; de ware moordenaar van de Kerstman!

Dit hilarische kerst-moordspel wordt tussen de gangen van een heerlijk diner gespeeld. Bij het diner heeft u altijd de keuze uit 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en zal er een heerlijk ‘verrassingsdessert’ worden geserveerd.

Wie van u gezelschap bewaard een gruwelijk geheim? En welk team bezit een ware Peter R. de Vries? Tijdens ons befaamde Moord op de Kerstman Diner komt u er allemaal achter!

Inclusief
– Driegangendiner
– Zaalhuur
– Spannend Moordspel
– prijsje voor het winnende team
– Spelmaterialen
– BTW