Moord op de Kerstman Speldiner Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3,5 uur

Uw etentje met vrienden, familie of collega’s krijgt ineens een heel andere wending als er twee detectives binnenstormen met verschrikkelijk nieuws… De kerstman is vermoord! En dat is nog niet alles, iemand in jullie groep is de dader… Nadat de politie een paar verdachten heeft ondervraagt en een paar tassen heeft doorgespit pakken we het grootser aan. We verdelen de groep in teams en gaan op zoek naar de dader. Dit doen we door middel van ondervragingen aan de hoofdverdachten, speurwerk bij het lijk van de kerstman en informatie van de detective.

Tussendoor wordt alsnog het beloofde en welverdiende driegangenmenu opgediend.

Er zullen drie mensen uit de groep worden verkleed als hoofdverdachten, deze personen krijgen een bijbehorende rolbeschrijving en informatie over wat ze wel en niet mogen loslaten aan de ondervragers. Op deze manier ontstaat er een spannend spel, wie is de dader en wie heeft er door wie de dader is? En kan de dader de anderen genoeg misleiden?

Aan het einde van het diner komen we erachter welk team het beste hun taak als detective vervuld hebben en het bij het rechte eind hebben.

Een origineel uitje in Utrecht met vrienden, familie of collega’s in een kerst thema.

Inclusief
– Driegangendiner
– Zaalhuur
– Spannend Moordspel
– prijsje voor het winnende team
– Spelmaterialen
– BTW