Moorddiner Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Denk niet dat je bij dit Moorddiner in Amersfoort onbekommerd de avond doorkomt! Terwijl je geniet van een heerlijke maaltijd is er van alles aan de hand en neemt de spanning toe!
Het Moorddiner in Amersfoort combineert een exclusief driegangenmenu met het bloedstollende Moordspel. De perfecte combinatie van Bourgondisch genieten en sfeervol vermaak in Amersfoort!

Moorddiner Amersfoort Spelverloop
Voorzien van een lekker drankje klets je gezellig bij met je tafelgenoten. Geheel onverwacht gebeurt er iets bijzonders. Een paar agenten betreden de ruimte en brengen jullie verschrikkelijk nieuws. Je krijgt te horen dat er een brute moord is gepleegd. De dader is nog niet gevonden en daarom worden al jouw tafelgenoten inclusief jijzelf verdacht! Het Moordspel in Amersfoort is begonnen! Onze rechercheurs nemen een aantal verdachten uit jullie gezelschap apart. De overgebleven tafelgenoten worden opgesplitst in concurrerende teams. Tussen de gangen door worden de verdachten door de teams ondervraagt en zo komt de keiharde waarheid steeds dichterbij.

Wijs de dader aan, los de moord op en win het moordspel in Amersfoort!
Het altijd spannende Moorddiner in Amersfoort kan in verschillende thema’s worden gespeeld. Wij hebben bijvoorbeeld het Maffia Moorddiner, het Baantjer Moorddiner en nog andere varianten! Neem vrijblijvend contact op met onze event-medewerkers voor de mogelijkheden. Wees er zeker van dat het Moorddiner in Amersfoort een onvergetelijk arrangement is vol spanning en mysterie. Een bloedstollende belevenis met een verrassende apotheose!

Het Moorddiner Amersfoort is inclusief:
– Professionele acteurs
– Driegangendiner
– Spelprogramma
– Prijs voor het beste team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW

Let op! Hebben jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Maar ben je wel bereid bent om voor het minimum aantal te boeken, dan is dit geen probleem en komt alles in orde.

Tip! Wil je het Moordspel op je eigen locatie houden of wilt je het Moordspel-arrangement in een andere stad dan Amersfoort houden? Dat kan! Overigens, wij bieden het Moordspel ook los aan. Dus zonder diner en op een door jou gekozen locatie, datum en tijdstip. Onze behulpzame en vriendelijke medewerkers geven je graag meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Andere suggesties…