Moorddiner Amsterdam – Moordspel Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Denkt u tijdens dit moorddiner in Amsterdam rustig te kunnen genieten van een overheerlijk driegangendiner in onze hoofdstad? Dan heeft u het goed mis!
Tijdens dit moorddiner in Amsterdam combineren wij namelijk een driegangendiner met een spannend moordspel.

Deze combinatie zal ervoor zorgen dat uw gasten van het begin tot het eind worden vermaakt en zich geen moment hoeven te vervelen.

Moorddiner Spelverloop
Als iedereen met een lekker drankje aan tafel, niets vermoedend zit te wachten op het voorgerecht, betreedt de politie het pand en kan het moordspel beginnen. De politie vertelt dat er een moord is gepleegd, waarbij iedereen wordt verdacht. Is dat even schrikken..

Het moorddiner begint met een intro, waarbij onze rechercheurs de verdachten uit uw gezelschap aanwijzen en apart nemen. De overgebleven gasten worden in teams verdeeld die tussen de gangen door de verdachten moeten ondervragen en zo dichter bij de waarheid zien te komen.

Weet ú de dader aan te wijzen en zo de moord op te lossen?

U kunt ons moorddiner in verschillende thema’s spelen; zo hebben wij een Maffia Moorddiner, een Baantjer Moorddiner en nog veel meer! Neem gerust contact op voor de vele mogelijkheden.
Het Moorddiner in Amsterdam is een avond vol spanning en intriges. Een spannend moordspel met een verrassend slot!

Het moorddiner is inclusief:
– Acteurs
– 3 gangen diner
– Spelprogramma
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW

Let op! Komt u niet aan het minimale aantal personen? Als u bereid bent om voor het minimale aantal personen te betalen dan is dit geen enkel probleem.

Tip! Heeft u zelf al een locatie of wilt u ons Moordspel in een andere stad spelen? Wij bieden het Moordspel ook los, aan zonder diner, op een door u gekozen locatie. Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 

Andere suggesties…