Moorddiner Breda

  • Breda
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Zin in een gezellig en spannend uitje in Breda? Dan is ons ‘Moorddiner in Breda’ zeker een aanrader!

Ons Moorddiner of Moordspel is het perfecte speldiner voor tijdens een bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenuitje in Breda. Gedurende ons Moorddiner speelt je, samen met onze rechercheurs, verdeeld in teams en tussen de gerechten door het spannende Moordspel. Onder het genot van de lekkerste gerechten proberen jullie het moordspel op te lossen, tenminste, als je niet als verdachte wordt gezien.

Het Moorddiner
Als iedereen nietsvermoedend op het voorgerecht zitten te wachten gaat het helemaal fout; de politie valt het pand binnen en verteld dat er een moord is gepleegd en dat iedereen als verdachte wordt beschouwd, kortom; het moordspel kan beginnen! Vervolgens zal de politie een aantal verdachten uit het gezelschap aanwijzen en apart nemen. De overige gasten worden in teams verdeeld die, tussen de gerechten van het Moorddiner door en met behulp van listige ondervragingstechnieken, de suspects moeten ondervragen en de mysterie proberen op te lossen.

Ons moorddiner of moordspel is het perfecte speldiner om je uitje compleet te maken. Het is een uitermate geschikte manier om elkaar beter te leren kennen en zo de teamspirit en het groepsgevoel te bevorderen.

Inclusief:
– Acteurs
– 3 gangen diner
– Spelprogramma
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW

Let op! Lijkt het je erg leuk om het moorddiner of moordspel te spelen maar kom je niet aan het minimum aantal personen? Geen nood. Indien je bereid bent om voor het minimum aantal personen te betalen dan kun je het Moorddiner of moordspel op je eigen gewenste dag en tijdstip spelen.

Tip! Het Moorddiner of moordspel is te spelen door heel Nederland (zelfs bij je thuis). Bel of mail met een van onze medewerkers voor de mogelijkheden.