Moorddiner Den Bosch

  • Den Bosch
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Getevents heeft een wel heel spannend, maar o-zo hilarisch speldiner Den Bosch voor je klaarstaan. Ga er maar is lekker voor zitten, spits de oren en houd je ogen geopend, want tijdens ons Moorddiner is niemand onschuldig tot het tegendeel is bewezen! Wij garanderen je, ons Moorddiner is het spannendste speldiner Den Bosch!

Heerlijk Thema Diner Den Bosch
Schuif maar rustig aan, aan onze rijk gedekte tafels in hartje Den Bosch. Terwijl de overige gasten nietsvermoedend een heerlijk drankje bestellen, gniffel je alvast bij de gedachte wat je te wachten staat! Want tijdens ons Moord Speldiner Den Bosch stormen opeens onze rechercheurs binnen! Er is een moord gepleegd..!!! En wat nog gruwelijker is.. Het lijk bevindt zich in het restaurant! En het houdt allemaal niet op. Want na een wervelende en lachwekkende introductie van onze rechercheurs blijkt ook nog eens, dat de verdachten aan jullie tafel zitten! Je dacht je collega’s, vrienden of familie te kennen? Dit speldiner Den Bosch bewijst het tegendeel!

Een aantal personen binnen het gezelschap worden door onze rechercheurs meegenomen en omgetoverd tot onze zelf bedachte typetjes. De rest van het gezelschap wordt in teams verdeeld en het is hun taak, tijdens dit hilarische speldiner Den Bosch, om erachter te komen wie van de verdachten de daadwerkelijke dader is.

Dit wervelende speldiner Den Bosch, wordt tussen een heerlijk 3-gangen diner gespeeld. Wij zorgen ervoor dat niemand iets te kort komt en dat er voldoende keuze is (ook voor de vegetariërs!).

Nadat iedereen zijn buikje rond heeft gegeten en denkt de juiste dader aan te kunnen wijzen, volgt de ontknoping. Wie is de persoon die deze gruwelijke daad op zijn geweten heeft? En welk team gaat er met de prijs vandoor?

Ons Moorddiner is het meest hilarische en spannende speldiner Den Bosch!

Inclusief:
– Privézaal
– Compleet 3-gangen diner
– Acteur(s) / Actrice(s)
– Hilarisch moordspel met bijbehorende attributen
– Prijs voor het winnende team
– BTW

Andere suggesties…