Moorddiner Den Haag – Moorspel Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Een Moorddiner Den Haag is het perfecte ”speldiner” voor tijdens je bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, verjaardag of ander uitje in Den Haag.

Tijdens ons Moorddiner speel je samen met je gasten en tussen de gerechten door het spannende Moordspel. Onder het genot van de lekkerste gerechten en verdeeld in teams moet je proberen het mysterie op te lossen, tenminste, als je niet als verdachte wordt gezien tijdens het spannende moordspel in onze Hofstad.

Moorddiner Den Haag
Uitgerekend als je denkt te gaan genieten van een overheerlijk driegangendiner, gaat het helemaal fout: de politie doet een inval en laat weten dat er een moord is gepleegd en dat iedereen als verdachte wordt beschouwd. Kortom; het Moordspel is begonnen.

We starten dit Moorddiner in Den Haag met een intro, waarbij de politie de verdachten uit het gezelschap aanwijst en apart neemt. De rest van het gezelschap wordt in teams ondergebracht, die tussen de gerechten van het driegangendiner door de suspects gaan ondervragen en het mysterie probeert te ontrafelen

Ons moorddiner is het perfecte uitje om je vrijgezellenfeest, personeelsfeest of bedrijfsuitje compleet te maken en het is een uitermate geschikte manier om elkaar beter te leren kennen.

Inclusief:
– Acteurs
– 3 gangen diner
– Spelprogramma
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW

Let op! Lijkt het je erg leuk om het moorddiner Den Haag te spelen maar kom je niet aan het minimum aantal personen? Geen nood. Indien je bereid bent om voor het minimum aantal personen te betalen dan kun je dit Moorddiner op jouw eigen gewenste dag en tijdstip spelen.

Tip! Het Moorddiner is te spelen door heel Nederland (zelfs bij je thuis). Bel of mail met een van onze medewerkers voor de mogelijkheden.

 

Andere suggesties…