Moorddiner Eindhoven

  • Eindhoven
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Ons Moorddiner is een verraderlijk gezellig groepsuitje in hartje Eindhoven. Wij combineren tijdens dit moorddiner een heerlijk drie gangen diner met een spannend moordspel.

Dit is het perfecte diner voor iedereen die eens een keer zin heeft in een leuk en apart groepsuitje, bedrijfsuitje of personeelsfeest in onze knusse Lichtstad.

Het Moorddiner Spelverloop
Als uw nietsvermoedende gasten aan tafel gaan en denken even rustig van een drie gangen diner te kunnen genieten, zullen onze rechercheurs deze rust ruw verstoren. Zij zullen de zaal betreden en vertellen dat er een moord is gepleegd en dat de dader zich onder uw genodigden bevindt. Kortom het Moorddiner kan beginnen!

Vervolgens zullen onze rechercheurs de vermoedelijke daders apart nemen en door middel van visuele kenmerken deze verdachten nog net even verdachter maken. De rest van het gezelschap zal in verschillende teams worden onderverdeeld. Deze teams zullen de moordzaak tijdens het moorddiner moeten oplossen. Zij moeten de verdachten aan een verhoor onderwerpen en met behulp van sluwe ondervragingstechnieken en een gezonde dosis denkvermogen de waarheid boven de eettafel zien te krijgen.

Het team dat aan het einde van dit moorddiner de dader heeft weten aan te wijzen mag zich tot winnaar van het moorddiner uitroepen en zal met de grote prijs huiswaarts keren.

Het Moordspel bestaat uit verschillende rondes die tussen de gerechten van het drie gangen diner door zal worden gespeeld.

Weet ú de dader aan te wijzen en zo de moord op te lossen?

Ons moorddiner in Eindhoven is een avond vol opwinding, complottheorieën en lekker eten, het is een verrassend spel met een verbazingwekkend slot!

Inclusief:
– Acteurs
– 3 gangen diner
– Spelprogramma
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW

Let Op! Speelt u ons Moordspel liever met een heerlijke lunch of High Tea? Vraag onze ervaren eventplanners gerust naar de mogelijkheden.