Moorddiner Leiden

  • Leiden
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Met ons Moorddiner in Leiden hoef je niet bang te zijn voor een ”normaal’ etentje. Want tijdens dit Moorddiner zul je jouw gasten plezieren  met een bloedstollend groepsuitje in Leiden! Ons Moorddiner is een avond vol teambuilding, sensatie en hilariteit, waarbij jullie gezelschap zich volledig kunnen in- en uitleven in een ongekende en breinbrekende  moordzaak!

Nietsvermoedend bespreekt iedereen onder het genot van een lekker drankje de dag nog even door, dan wordt de rust bruut verstoord door een inval van de politie. Als deze inval al niet genoeg schrik opleverde, maakt de politie het nieuws bekend dat er in het pand een gruwelijke moord is gepleegd!  Na dit angstaanjagende bericht wordt duidelijk dat het niet anders kan dan dat de dader zich in jullie gezelschap bevindt! Nu zal bekend worden wie in de huid zal kruipen als één van de verdachte of een plekje zal bemachtigen in het team van rechercheurs, waarbij zeker beroep wordt gedaan op jullie instinct en speurneus kwaliteiten.

Wanneer dit bekend is zullen de verdachten nog iets verdachter worden gemaakt en zullen de rechercheurs in twee teams worden verdeeld, door middel van samenwerking moeten zij de mysterieuze moord zien op te lossen en proberen de juist complottheorie te vormen. Natuurlijk mag er ook even gerust worden en wordt er tussen de rondes door een overheerlijk drie gangen diner geserveerd. Aan het eind van deze spannende avond zal bekend zijn wie de dader is en welk team de prijs in de wacht zal slepen!

Durf jij kennis te maken met de Leidse onderwereld? Ons Moorddiner zal een avond worden waar je het onverwachte kunt verwachten dus zorg dat je een alibi hebt, want tot het tegendeel bewezen is zijn jullie allemaal verdacht!

Het Moorddiner Leiden is inclusief:
– Acteurs
– 3 gangen diner
– Spelprogramma
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW

Andere suggesties…