Moorddiner Nijmegen

  • Nijmegen
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 54.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Ons moorddiner in Nijmegen is het perfecte speldiner voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, verjaardag of een ander uitje. Je speelt namelijk het moordspel tijdens een uitgebreid drie gangen Moorddiner.

Onder het genot van een lekker drankje en een verrukkelijk diner buig je, je over deze moordzaak. Je moet door listige verhoormethodes de waarheid boven tafel zien te krijgen. Je zult scherpe vragen moeten stellen om de juiste antwoorden te verkrijgen want tijdens dit moorddiner kun je niemand vertrouwen, misschien zit de dader wel op de stoel naast je!

Het moorddiner of moordspel levert gegarandeerd een hoop hilarische taferelen op.

Moorddiner Nijmegen! 
Bij aanvang van het moorddiner zal onze rechercheur het restaurant binnenvallen en mededelen dat er een moord is gepleegd en dat de verdachten zich in het restaurant bevinden. Onze rechercheur zal vervolgens de verdachten apart nemen en door verschillende attributen nog net iets verdachter maken. De rest van het gezelschap wordt in verschillende teams verdeeld die tegen elkaar moeten gaan strijden voor de felbegeerde hoofdprijs van dit spannende Moordspel.

Tijdens het Moorddiner kun je, je helemaal uitleven als verdachte of als scherpzinnige detective. Ons moorddiner in Nijmegen staat garant voor een avond vol verrassingen.

Een moordspel of moorddiner is de perfecte manier om van uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of verjaardag een onvergetelijke avond te maken!

Inclusief:
– Acteur
– 3 gangen diner
– Spelprogramma
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW

Let op! Komt je niet aan het minimale aantal personen? Als je bereid bent om voor het minimale aantal personen te betalen kun je dit Moorddiner gewoon reserveren.

Tip! Heb je zelf al een locatie of wil je ons Moordspel in een andere stad spelen? Wij bieden het Moordspel ook los aan zonder diner, op een door jullie gekozen locatie. Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 

Andere suggesties…