Moorddiner Rotterdam. Moordspel in Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Ons moorddiner of moordspel in Rotterdam is het perfecte speldiner voor tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of andere viering. Je speelt tijdens dit Moorddiner het spannende maar zeker ook hilarische moordspel in een speciaal geselecteerd restaurant hartje Rotterdam.

Het moorddiner of moordspel levert gegarandeerd een hoop hilarische taferelen op en je zal jouw collega’s of vrienden op een andere manier leren kennen.

Moorddiner Rotterdam!
Nadat iedereen bij binnenkomst nietsvermoedend aan tafel heeft plaatsgenomen zullen onze rechercheurs het pand binnenvallen. Zij zullen jullie mededelen dat er een moord is gepleegd en dat de dader zich in jouw gezelschap bevindt.

Onze rechercheurs zullen vervolgens de verdachten apart nemen en door verschillende attributen nog net iets verdachter maken. De rest van jouw gezelschap wordt in verschillende teams verdeeld.

Het Moordspel zal tussen de gangen van het diner door worden gespeeld. Tijdens het Moorddiner kun je, je helemaal uitleven als verdachte of als scherpzinnige detective.

Ons moorddiner of moordspel in Rotterdam staat garant voor een avond vol verrassingen, het is de perfecte manier om van een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of verjaardag een onvergetelijk avondje uit te maken!

Inclusief:
– Acteurs
– 3 gangen diner
– Spannend Moordspel
– Prijs voor het winnende team
– Spelmaterialen
– Zaalhuur
– BTW

Tip! Heb  je zelf al een locatie in geachten of wil je ons Moorddiner in een andere stad spelen? Geen enkel probleem wij bieden het moorddiner in heel Nederland aan.

Let op! Je kan het moordspel zelfs los boeken, zonder diner. Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 

Andere suggesties…