Moordspel Breda

  • Breda
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Kies voor spanning tijdens het Moordspel in Breda. Mysterie en verrassing voeren de boventoon bij dit heerlijke groepsuitje. Ideaal als je gek bent op avontuur en intriges…Het Moordspel in Breda is een topuitje voor jouw vriendengroep of team van collega’s.

In het hartje van Breda ontvangen we je voor een heerlijk drankje. Terwijl je lekker een paar slokken neemt en kletst met je gezelschap, breekt ineens de pleuris uit! Met de nodige bombarie valt de politie van Breda jullie locatie binnen. Bij monde van de politie hoor je dat er een brute moord is gepleegd….en jullie zijn allemaal verdacht. Oei! Volgens de agenten zit de moordenaar bij jullie aan tafel. De meest verdachte figuren van jullie gezelschap worden meegenomen voor verhoor. De overgebleven gasten worden ingedeeld in de concurrerende onderzoekteams.

Help de recherche van Breda om deze mysterieuze moord op te lossen. Gebruik samen met je teamgenoten de meest slimme verhoormethodes en gebruik je puzzelbrein! Weet je de echte dader aan te wijzen, dan maak je kans om met jouw team de prijs van het Moordspel in Breda te winnen! Via een slotpleidooi met conclusies zul je aan het eind van het Moordspel een laatste poging doen om er met de winst vandoor te gaan. Daarna maken we bekend wie de ware dader was…

Een ideaal uitje voor de puzzelaars en speurders onder jullie. Maar ook leuk als je houdt van een stukje teambuilding, verrassing en mysterie….
Ons spannende en hilarische Moordspel is ook in Breda te boeken in combinatie met een driegangendiner. Dan speel je rondes van het Moordspel tussen de dinergangen door. Een perfecte combi van ‘Brood en Spelen!’

Het Moordspel in Breda is inclusief:
– Zaalhuur spelruimte Breda
– Ervaren acteur(s)/ actrice(s)
– Spelmaterialen Moordspel
– Prijsje voor de winnaars
– BTW

Tip: Get Events biedt dit spelprogramma ook Engelstalig aan en ook in vele andere steden in Nederland. Bel ons gerust om naar de mogelijkheden te informeren.