Ontmasker de Trol Alkmaar

  • Alkmaar
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Zijn jullie op zoek naar een groepsuitje vol teambuilding, samenwerking en spionnen in het centrum van Alkmaar? Een groepsuitje waar nog veel over zal worden nagepraat? Dan valt ons Ontmasker de Trol Spel in Alkmaar zeker in de smaak.

Het Ontmasker de Trol spelprogramma is een groepsuitje  vol opdrachten die door middel van samenwerking en teambuilding moeten worden volbracht, maar pas goed  op; niemand is tijdens het Ontmasker de Trol spel te vertrouwen.

We starten het Ontmasker de Trol Spelprogramma in hartje Alkmaar.
Hier zal onze spelbegeleider jullie in teams opdelen, de spelmaterialen overhandigen en het Ontmasker de Trol groepsuitje uitleggen. Ook zal de spelbegeleider iedereen apart nemen en vertellen wat zijn of haar rol is tijdens het spelprogramma. Verdeeld in teams moeten jullie de meest uiteenlopende opdrachten gaan vervullen. Maar natuurlijk zal in iedereen team zich een trol bevinden, deze spion zal op een geniepige wijze de opdrachten in het honderd proberen te laten lopen.

Als alle teams aan het eind weer terug zijn zal onze begeleider jullie meenemen naar een gezellig cafeetje waar jullie kunnen genieten van een welverdiende  consumptie.

Weten jullie de opdrachten te volbrengen en misschien nog wel belangrijker de mol weten te ontmaskeren? Daar zullen wij tijdens dit spelprogramma achter komen.

Het Ontmasker de Trol spelprogramma is het perfecte spelprogramma voor een bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Alkmaar.

Inclusief:
– Ervaren spelbegeleider
– Spelmaterialen
– Prijsuitreiking
– Consumptie tijdens de prijsuitreiking
– BTW

Let op! Het Ontmasker de Trol spel is overal en door heel Nederland te spelen. Wil je dit uitje ook bij jou in de stad spelen? Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Andere suggesties…